Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Lift uyarısı ve el freni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Lift uyarısı ve el freni

Selamlar,

Sabah arabayı arka sokaktan evimin önüne alayım derken, lift uyarısı verdi; el frenini indirmeme rağmen el freni ışığı sönmedi.

İşe yetişmem de gerektiği için aracı 40-50 metre kadar kullanıp park ettim. Vakitsizlikten info menüsünü kurcalayamadım. Anca şu anda kafama takılmış durumda neden böyle bir uyarı vermiş olabilir ? ve çözümü nedir ? Arabayı alalı daha 2 hafta oldu, neredeyse her gün kullanıyorum ancak böyle bir uyarıyla karşılaşmadım. Bugün hava diğer günlere göre 8-9 derece daha soğuktu. Onunla bir ilgisi olabilir mi ?

( Peder bey dün akşam "şu anahtarı ver, bi de biz binelim kupıra dedi"; ne yaptı o koca göbeğiyle el frenli atraksiyonlara mı kalktı nedir )
    R56 - 4191

Aslı yigitb tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Selamlar,

Sabah arabayı arka sokaktan evimin önüne alayım derken, lift uyarısı verdi; el frenini indirmeme rağmen el freni ışığı sönmedi.

İşe yetişmem de gerektiği için aracı 40-50 metre kadar kullanıp park ettim. Vakitsizlikten info menüsünü kurcalayamadım. Anca şu anda kafama takılmış durumda neden böyle bir uyarı vermiş olabilir ? ve çözümü nedir ? Arabayı alalı daha 2 hafta oldu, neredeyse her gün kullanıyorum ancak böyle bir uyarıyla karşılaşmadım. Bugün hava diğer günlere göre 8-9 derece daha soğuktu. Onunla bir ilgisi olabilir mi ?

( Peder bey dün akşam "şu anahtarı ver, bi de biz binelim kupıra dedi"; ne yaptı o koca göbeğiyle el frenli atraksiyonlara mı kalktı nedir )
    Aracınız beni servise götür baksınlar diyor büyük ihtimal el freni ısıgı balatanın bitmesinden dolayı olabilir. Hemen servise götürmeniz iyi olur.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aracınızın ön veya arka fren balatası bitmiş olabilir yada fren hidroliği değişim zamanının geldiğini gösteriyordur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
      X