Arkadaslar bugun farkettim silecek lastikleri curumus ve kopmus, yenisi aem ile mi yoksa bosch vs. ile mi degistirmek mantikli?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Silecek
Çöküş
X
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAem silecek mi varms bilmiyodm. Ben hurmaktan bosch almistm.iyidir.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
OEM olucakti sanirim abim
Bosch iyidir, ben iki aracimda da kullandim guzel siler.. 60 tl falan Boschlar sanirim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOEM olucakti sanirim abim
Bosch iyidir, ben iki aracimda da kullandim guzel siler.. 60 tl falan Boschlar sanirim
Yorum Yap
-
Bosch iyidir, Valeo iyidir. Farklı farklı modelleri var. Web sitelerinden bakabilirsiniz.
Bende Bosch'un ekonomik serisi var. Daha retro görünsün diye bu modeli tercih ettim. Muz tipi değil, klasik tip. Silme performansı çok iyi olmasada idare ediyor. Karda kıyamette klasik tip olanlar daha iyidir. Muzlar donabiliyor. Silme performansında ise muzlar daha iyidir.
[FONT=Impact]BORN FROM JETS[/FONT]
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSilecek her yerden alabilirsiniz, boy olarak uymasi yeterli, klipsler genelde cesit cesit cikiyor icinden uygun olani takiyorsunuz.
Bauhaus vb. bir yerden dahi alip kendiniz takabilirsiniz
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Berna
Yorum Yap