öncelikle merhaba aracım 2011 model cooper s bugun aracıma egzoz yaptırdım sadece son susturucuyu iptal ettirerek çok güzel,tok bir ses aldım tavsiye ederim herkese.Merak ettiğim sadece bu işlemle yakıt tüketimim artar mı?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
r56 egzoz
Çöküş
X
-
Merhaba, oncelikle kendinizi ve aracinizi tanitirmisiniz.
Uye tanitimi kismina kendinizi, MCTR kisminda aracinizi tanitirsaniz cok seviniriz.
Iyi forumlar1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba, oncelikle kendinizi ve aracinizi tanitirmisiniz.
Uye tanitimi kismina kendinizi, MCTR kisminda aracinizi tanitirsaniz cok seviniriz.
Iyi forumlar
Yorum Yap
-
dun yaptırmıs olduğum bu işlemi bugün tekrardan orjinal hale çevirdim dün yaptırdıktan sonra çok kulllanma firsatım olmamıştı ama sesi çok beğenmiştim fakat bugun bariz şekilde yakıtta artma ve alt devirlerde ölülük kendini belli edince işlemi iptal ettirdim bu konuda önerilerniz nelerdir iskender ustada sadece downpipe yapsam orjinal susturucuları ellemeden diye düşünüyorum ama arıza ışığı yakacağı için yazılımda yaptırmam gerekicek bunun yerine güzel bir susturucuyla downpipesiz güzel ses alip aynı zamandada çekişte düsüs yasamak mümkünmüdür?biraz fazla sordum ama yardımcı olursanız çok sevinirim
Yorum Yap
-
En son düzenleyen Kekuti; 25-10-13, 21:11.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
İskender ustanin yanindan yaziyorum
Taze taze R56 downpipelari yola cikti AYN'de duruyor, orada hic beklemeden taktirabilirsiniz. 450'ye takiyolar diye biliyorum dedi İskender abi
Sadece Dp ve orta iptaliyle cok tatminkar olur diye dusunuyorum. Bir sure sadece DP ile de gezebilirsiniz, adim adim gitmesi daha zevkli oluyor
Yorum Yap
-
Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterılginiz için çok teşekkürler peki bu işlem araç muayenesinde bir sıkıntı yaratırmı çünkü yıl sonunda aracın muayenesi var ve katalizörle oynandığı için arıza işiği yakıyormus bunun için yazılımmı yaptırmam gerekiyor?
Sadece isik sondurmek icin yazilim konusunda da yardimci oluyorlar sanirim ama yapmisken guc de alacak sekilde yaptir, cok keyifli oluyor
Yorum Yap
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet katalizator iptal oldugu icin muayeneden gecemezsin, beklemeye gerek yok muayeneni erken yaptir 2 sene kafam rahat olur.
Sadece isik sondurmek icin yazilim konusunda da yardimci oluyorlar sanirim ama yapmisken guc de alacak sekilde yaptir, cok keyifli oluyor
Yorum Yap
-
Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterılginiz için çok teşekkürler peki bu işlem araç muayenesinde bir sıkıntı yaratırmı çünkü yıl sonunda aracın muayenesi var ve katalizörle oynandığı için arıza işiği yakıyormus bunun için yazılımmı yaptırmam gerekiyor?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayir hicbir problem olmaz.daha haziranda gectim.bende de downpipe var.ariza isigini yazilimi yapan ecu fast sildi bende.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap