Arkadaşlar merhaba..!
Aracımın fren disk ve balatalarının değişmesi gerekiyor...
Orjinal mi önerirsiniz?
Yoksa Ebc yada Brembo gibi markalar mı?
Bu konuda sıfır tecrübe sahibiyim ve yaptığım araştırmalarda Ebc kullananların çoğunda yükses ses ve titreme hatta bazı durumlarda frenleme de sorunlar yaşayan kullanıcıların şikayetleri ile karşılaştım...
Kimileri ise çok memnun, dediğim gibi tecrübeli değilim birsürü disk ve balata kombinasyonu kullanımı okudum fakat bana Mini kullanıcılarının tecrübeleri gerekli ve eminim ki bu konuda çok tecrübeli arkadaşlarım mevcuttur...
Bütçemi aşırı zorlamadan fiyat ve performans olarak en sağlıklı kombinasyonu yakalamak istiyorum...
Şimdiden tüm arkadaşlarıma değerli paylaşımları için teşekkür ederim...
Herkese keyifli forumlar..!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Aracımın fren disk ve balatalarının değişmesi gerekiyor...
Orjinal mi önerirsiniz?
Yoksa Ebc yada Brembo gibi markalar mı?
Bu konuda sıfır tecrübe sahibiyim ve yaptığım araştırmalarda Ebc kullananların çoğunda yükses ses ve titreme hatta bazı durumlarda frenleme de sorunlar yaşayan kullanıcıların şikayetleri ile karşılaştım...
Kimileri ise çok memnun, dediğim gibi tecrübeli değilim birsürü disk ve balata kombinasyonu kullanımı okudum fakat bana Mini kullanıcılarının tecrübeleri gerekli ve eminim ki bu konuda çok tecrübeli arkadaşlarım mevcuttur...
Bütçemi aşırı zorlamadan fiyat ve performans olarak en sağlıklı kombinasyonu yakalamak istiyorum...
Şimdiden tüm arkadaşlarıma değerli paylaşımları için teşekkür ederim...
Herkese keyifli forumlar..!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Yorum Yap