Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mavi duman çıkıyor...

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Mavi duman çıkıyor...

Merhabalar

Kısmet oldu bende yeni bir R56 aldım. Fakat arabadan, aldıkan 2000 km sonra mavi duman gelmeye başladı. Sanırım biraz yağsız kalmış araba. Komple yağını değiştirdim. Fakat hala arabadan gaza basında mavi duman cıkıyor ama rolantide o duman kayboluyor. Böyle bir durum başına gelen duyan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese Teşekkür Ederim...

Hocam araç kaç model ? eğer sıfır araçsa direk servise götürün ve sakın ha yağı değiştirdim demeyin yoksa garanti dışı kalır. Araçtan mavi duman geliyorsa araç yağ yakmaktadır. Yağı yeni değiştirdiyseniz 1-2 gün daha kullanın ve doğru yağı kullandığınızdan emin olun. Servisten önerilen yağı kullanın birde R56 ların bir çoğunda yağ yakma problemi var diye biliyorum. Hiçbir çözüm bulunmazsa yeni motor yapılacak.

Yorum Yap

Aslı vlkann tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Merhabalar

Kısmet oldu bende yeni bir R56 aldım. Fakat arabadan, aldıkan 2000 km sonra mavi duman gelmeye başladı. Sanırım biraz yağsız kalmış araba. Komple yağını değiştirdim. Fakat hala arabadan gaza basında mavi duman cıkıyor ama rolantide o duman kayboluyor. Böyle bir durum başına gelen duyan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese Teşekkür Ederim...
      Volkan kardesım sımdı ılk olarak bır ıkı basıt ıslemyapman gerekıyor oncelıkle kurallarımız geregı üyelerimiz kısmında kendini ve garaj kısmındada aracını tanıtman gereklidir ondan sonra zaten bılenler duyanlar aracında sıkıntı olup olmadıgı konusunda sana gereklı yardımları yapacaklardır bundan suphen olmasın
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
      X