Arkadaslar merhaba 2011 aracımın bagaj kapağı elle açılmıyor sadece kumanda ile açılabiliyor.basına gelen var mı acaba?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2011 r56 bagaj kapağı sorunu
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Hocam valla r50 ve r53 lerde bagaj kapağı ile ilgili kronik sorunları duydum ara sıra ancak r56 LCI lerde duymadım
-
Hocam bi makinaya bağlasınlar arızanın nedeni yazar büyük ihtimal basit birşeyden bile açılmıyo olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim R50 kafasna gore takiliyo bugn arabayi yikattim acilmadi kuruduktan snra acildi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
r56 var bende aylardır kumandadan açıyorum hatta arada ıslandıgında kafasına göre açıyor akü bitmesine bile neden oldu en son isyana gelip söktük kapağı tamir ettim ama 2 kez açtıktan sonra aynı oldu çözüm:kumandadan açmak bide araba kitliyken sadece bagajı açında anahtarı bagajda unutmamak( başıma geldi)
Yorum Yap
-
Lam jcw'de basimiza gelmisti. Parcayi komple degistirmemiz gerekti, fiyati yanlis hatirlamiyosam 300-350 tl arasi biseydi...doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aynı olay benimde başıma geldi yağmurlardan sonra bagaj kapağı kendi kendine açılmaya başladı, ilk etapta geçici olarak bagajı açan fişi çıkardım. Daha sonra karbon olan parçayı yavaş şekilde yerinden çıkardık,içerideki paneli açtık ve düzeneğin bulunduğu yeşil paneli temizledik,ciddi şekilde oksitlenmiş. Oksitleri temizledikten sonra aynı şekilde parçaları birleştirdik kapattık. Şu anda sıkıntısız bir şekilde çalışyor.
Yorum Yap
Yorum Yap