Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

r56 s debriyaj sertliği yardım ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

r56 s debriyaj sertliği yardım ?

Selamlar,

Yeni aldığım r56 cooper S aracımın debriyajı sert (normal binek araçlara göre) ve biraz yukarda kavrıyor gibi geldi. araç 42.000 kmde.

Fakat daha önce otomatik araç kullanıyordum uzun zamandır, banada öyle geliyor olabilir sizden yorumlarınızı bekliyorum.

Baskı balatada sorun yok gibi geliyor bana, hızlanmada falan sıkıntı yok gibi. Debriyaj ayarındamı birşey var acaba.

Aslı bukotezo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Selamlar,

Yeni aldığım r56 cooper S aracımın debriyajı sert (normal binek araçlara göre) ve biraz yukarda kavrıyor gibi geldi. araç 42.000 kmde.

Fakat daha önce otomatik araç kullanıyordum uzun zamandır, banada öyle geliyor olabilir sizden yorumlarınızı bekliyorum.

Baskı balatada sorun yok gibi geliyor bana, hızlanmada falan sıkıntı yok gibi. Debriyaj ayarındamı birşey var acaba.
    Sertlik dediğiniz sorun daha önceden otomatik kullanıldığı için size sert gibi geliyo olabilir başka bir minide denemek yada başka bir mini kullanıcısına denetmekle başlayabiliriz sorunu aramaya
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bir iki arkadaş denedi onlarada biraz sert geldi ama emin olamadılar hepsinin mini otomatikti .

Düz vites Ankaralı mini cooper S aranıyor debriyaj denemek için duyrulur

Yorum Yap

Bir iki arkadaş denedi onlarada biraz sert geldi ama emin olamadılar hepsinin mini otomatikti .

Düz vites Ankaralı mini cooper S aranıyor debriyaj denemek için duyrulur
        Hahaha düz vites mini kalmamışmı oralarda
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Selam,

Duz vites MINI bulamassaniz MINI sahibi de olur Ben denerim Izmir taraflarinda gerekirse

via Tapatalk 4
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Sert normal kalkista titreme falan yoksa normal cunku vilan la beraber degisiyor 2009 yaridan oncesi r56 larda

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Sert normal kalkista titreme falan yoksa normal cunku vilan la beraber degisiyor 2009 yaridan oncesi r56 larda

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
              Kalkışta titreme yok, nasıl yani baskı balata değiştirirken mutlaka Volan damı değişecek . . .

Yorum Yap

Düz vites var ama R53 zamanla ilk günkü yumuşaklığından pek eser kalmıyor debriyajda diğer araçlarımdada böyleydi durum.

Yorum Yap

ben de manuel kullaniyorum..inanilmaz derecede sertlik var.baski balata degistirmeme ragmen ayni sertlik devam ediyor...umutsuz vaka sanirim

Yorum Yap

Birazda benim otomatikten geçişimden kaynaklı sanırım bu durum. Genel olarakta standart arabalara göre cooperların debriyajları biraz sert.

Yorum Yap

Birazda benim otomatikten geçişimden kaynaklı sanırım bu durum. Genel olarakta standart arabalara göre cooperların debriyajları biraz sert.
                      Bence herşey normal bi sorun yok otomatik ten geçişle alakalıdır rahat rahat bin kullan .
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

orjinalde de diğer araçlara göre pedal hissiyatı biraz serttir ama yukarıda kavrama varsa bitmeye yakın olabilir balata, biten debriyajda pedalın daha da sertleşmesi de normaldir.. kullanıma göre 40 bin km de bitmesi de muhtemel..
                        üst viteslerde alt devirlerden basınca kaçırma varmı özellikle yokuş yukarı? yoksa bir süre daha idare eder ama kaçırma varsa geç kalmadan değişin boş yere volandan yemeyin..

Yorum Yap

Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          orjinalde de diğer araçlara göre pedal hissiyatı biraz serttir ama yukarıda kavrama varsa bitmeye yakın olabilir balata, biten debriyajda pedalın daha da sertleşmesi de normaldir.. kullanıma göre 40 bin km de bitmesi de muhtemel..
                          üst viteslerde alt devirlerden basınca kaçırma varmı özellikle yokuş yukarı? yoksa bir süre daha idare eder ama kaçırma varsa geç kalmadan değişin boş yere volandan yemeyin..
                          Sanki biraz yukarda kavrıyor gibi ama üst viteslerde dediğiniz o problem yok. En iyisi ben sanayideki ustaya bir göstereyim içimde kalmasın.

Yorum Yap

Gösterdiniz mi? Neymiş sebebi?

[FONT=Impact]BORN FROM JETS[/FONT]

Yorum Yap

Baskı balata değiştirdim ben düzeldi.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X