Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Orjinal mini led driving light
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermoney talks
adam rahaaat))) anladi sen
NDG bizimlesın
)))
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok be para oldugundan degil babalar gunu yaklasiii))) anladi sen
NDG bizimlesın
)))
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla 19mayis cok kesat gecti baba genclik bayraminda genckizini es gecti.. bilemedim.. hohohoho))
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok babalar gununde minnos kizimdan bisey bekliyorum bakalim ne alacak babasina))
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpuyuk kizin anca oper tompilikyanaklardan hihihihi) bana uyar
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHala telefondan girdigim icin (ve superonline'a sovenler arasina katildigim icin) foruma cok bakamiyorum. Bugun Alen'le konusurken bahsetti konudan. Benim hosuma gitti urun. Fiyat konusunda Cem'e katiliyorum. MINI'lerimizin hangi parcasi ucuz da bunun ucuz olmasini bekliyoruz di mi
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCelal Birsen iflas etti
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHatta yağmurda arabasi kayıp kaza yaparak vefat etti yanlış hatırlamıyorsam
Yorum Yap
-
Aslı cmozbk tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]1389[/ATTACH]
Aslında o kadar da kotu degil
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet 2009 da ama oglu iflas etti gecen sene bizim asagıdaydı ya sizin bize gelirken cıktıgınız yokusun basında .
Yorum Yap
Yorum Yap