Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Motor Arıza Işığı

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Motor Arıza Işığı

Merhabalar,

Aracı çalıştırmadan önce start-stop'a bastığımdan tüm uyarı lambaları yanıp sönüyor fakat sarı renkli motor arıza ışığı sönmüyor ve yol bilgisayarının orda ünlem işareti çıkıyor ancak arabayı çalıştırdığımda ışık kayboluyor. Araba çalışır vaziyette ışık yanmadığı ve ünlem kaybolduğundan dolayı sorun olmadığını düşünüyorum. Sizlerin görüşleri nedir acaba ? Teşekkürler.

Aracınız çalışır durumda iken hiçbir ışık yanmıyo ise problemin olmadığı anlamına gelir .
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bende öyle tahmin etmiştim teşekkür ederim cevabınız için

Yorum Yap

ikaz lambalarının yanma sebebi check yaptıgı için. hataları okuyor aracınız. çalıştırdığınızda problem yoksa söner.
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Merhabalar, bugün benim aracımdada yandı sarı lamba. Kapadım yeniden açtım geçmedi. Yol bilgisayarından Check yaptırdım. Check OK dedi. Bu sarı motor ikaz ışığının nedeni ne olabilir??

Yorum Yap

Aslı racerkin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Merhabalar, bugün benim aracımdada yandı sarı lamba. Kapadım yeniden açtım geçmedi. Yol bilgisayarından Check yaptırdım. Check OK dedi. Bu sarı motor ikaz ışığının nedeni ne olabilir??
            Hersey olabilir makineye baglayıp kodu görmek lazım
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Hersey olabilir makineye baglayıp kodu görmek lazım
              Mükemmel bir açıklama aynen öle hersey olabilir arıza kodunu okumak gerekir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Merhabalar,

Termostta bir sorun varmış, termostat + Sensörü + 3lt antifriz değişti

Yorum Yap

Geçmiş olsun.Benim eski mini'm 1ay termostat için yattı neyseki garantiden değişti.2012 cooper s ti aracım sanırım kronik heralde bir kaç kişide daha duymuştum.Sorun çözüldüğüne göre keyifli sürüşler.

Yorum Yap

Teşekkürler Borusan'a bıraktım aracı 1 gün içerisinde tamir ettiler Ahh birde Euro ucuz olsa )

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X