Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katıldım.R56 Mini Cooper aracımı, geçenlerde küçük bir onarım sebebiyle servise götürmüştüm.(Bostancı Oto).Bu sırada yapılan rutin kontrollerde aracın su pompasında sızıntı tespit edildi.O gün acelem olduğu için pompayı değiştiremedim.Ancak bilgi edinmek için fiyat sorduğumda, bana, su pompası değişince,kendileri tarafından bir iki parçanın daha değiştirilmesinin önerildiği ve maliyetin yaklaşık 1200 tl olacağı söylendi.Bu rakam bana haliyle fazla geldi.Forumda bazı mesajlardan,Ayn Oto Maslak servisinin önerildiğini gördüm.Burayla iletişime geçtim ve bana su pompasının maliyetinin yaklaşık 160 tl olduğu söylendi.Fiyat oldukça uygun geldi ancak bu sefer de içime bazı şüpheler düştü.Acaba parça orjinal mini parçası mı yoksa yan sanayi malı mı diye.Sizden görüşlerinizi almak ve gerekirse servis tavsiyesi almak istiyorum.Ayrıca Kosifler,Borusan gibi yerlerle muhatap olmak istemiyorum.Sizin de bildiğiniz gibi hakettikleri fiyatın oldukça falzasını talep ediyorlar.Herkese teşekkürler.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Devirdaim Pompası
Çöküş
X
-
efe737Etiketler: Hiçbiri
-
Oyle fiyatlar yok. Ama acil degismek gerekli forum sponsorumuz ayn ile gorusurseniz daha yardimci olabilirler. Bu skintidan cok fazla problem yasayan oldu ve hepsini sorunsuz sikintisiz uygun rakamlara cozduler. Oyle sanayi isi parcalarla da deil1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Arac lci ise parca 340 tl diye biliyorum. Icinizde suphe olmasin , makyajsizda daha ucuzdu parca1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
efe737
Hızlı cevaplarınız için teşekkürler.Aracım makyajsız,2007 model.makyajlı kasa parçası 340 tl demişsiniz.Ayn oto benim araç için 160 küsür tl dedi.Sanırım ben telefonda aracımın model yılını belirtmemiştim onlara.Cevaplarınızdan hareketle ayn'ye gönül rahatlığıyla gidebilirim gibi gözüküyor.
Yorum Yap
-
Soyle soyliim ben bolt on yuklemeye basladigimdan beri AYN autodayim. Kendim kefilim, ailemden biri gibiler. Forumdaki cogu arkadasimizada yardimlari olmustur. Reklam sanmayin, ama araciniza sizden daha cok deger veren birisine gostermeniz dogru hareket olur
Gecmis olsun tekrardan
Edit : arabam 29300kmde. 8200 kmden beri aynde. Garantisi bile varken oradaydm.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
efe737
-
Bostancı oto dedigin eger vergi dairesinin yanındaki kosiflere giderken olan bostancı oto ise o fiyatı vermesi de normal bozuk degilse bozuk demesi bile normal olabilir bana attıkları kazıktan sonra herşeyi beklerim. Sapa saglam giren aracımın bakımını yapacaklardı ama ne hikmetse turbo yaglama borum kırıkmıs oraya gittigimde anlamıslar.. kısaca diyemediler ki turbo yaglama borunuzu kırdık dıye... hadı dedık ok konusurken verdıklerı fıyat ıle iş bitiminde odeme noktasında odememı ıstedıklerı para degısık oldu... Vs vs kısacası kapısından geçmem ...
Yorum Yap
-
efe737
-
efe737
Ben de parçayı dün değiştirttim.Ben 160 tl ödedim pompaya.Ayrıca v kayışı da değişti 45 tl'ye.Arızalı olan pompam plastikti,yeni takılan metalden.
Yorum Yap
-
Aslı efe737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de parçayı dün değiştirttim.Ben 160 tl ödedim pompaya.Ayrıca v kayışı da değişti 45 tl'ye.Arızalı olan pompam plastikti,yeni takılan metalden.
Yorum Yap
-
efe737
Çok sağol.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSorunun çok uygun fiyatlarla çözülmesine senin kadar sevindim
Yorum Yap
-
efe737
-
Aslı efe737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSorunum hakkında tavsiye veren herkese teşekkürler,Ayn oto'dan memnun ayrıldım.
Yorum Yap
Yorum Yap