Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

r56 yan süs pedi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

r56 yan süs pedi

Arkadaşlar merhaba,

R56 kasa mini cooperın, yan süs pedinin üzerindeki damalı bayrak desenini sökmek istiyorum. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Saygılar,

sökmek yerine kaplatmak yada plastidip ile boyama daha iyi olur sanki, eskiye dönmek istediğiniz zaman dönebilirsiniz hem.
    Bu arada kendinizi tanırsanız hatta aracınızında resimleri paylaşırsanız güzel olur

Yorum Yap

Sokmek basit. Kaputu acin, sinyal kismindaki pedi kaput tarafina dogru biraz sert ittiginizde yerinden cikacaktir. Ancak icindeki bayragi sokucekmisiniz yoksa deisecekmisiniz ?
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Merhaba tekrar,

Konuyu tam ifade edemedim sanırım. Bildiğiniz üzere yan süs pedleri iki parçadan oluşuyor. Bir siyah parça ve bir de siyah parçaya monte edilen desenli (damalı bayrak, ingiliz bayrağı) plastik parça var. Amacım siyah plastik parça üzerinde bulunan damalı bayrağı sökmek.

Bilgisi olan var mı?

Yorum Yap

Söktükten sonra ayrıca bir ped takılıyormu bilmiyorum. Ancak dediğim üzere komple söktükten sonra ayrılıyor o parça.
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Evet, komple parçayı araçtan söktükten sonra desenli kısım nasıl ayrılıyor onu merak ediyorum.

Yorum Yap

Aslı m3rt tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Evet, komple parçayı araçtan söktükten sonra desenli kısım nasıl ayrılıyor onu merak ediyorum.
              o desenli kısımı boya bildiğim kadar ve ayrılmıyor diye biliyorum

Yorum Yap

Yan ped ıkı parca damalı kısmı bıde sıyah kısmı olarak ıkıye ayrılıyor sız damalıları cıkarıp yerıne baskamı takacaksınız yoksa takmadan kullanımmı ıstıyosunuz
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Yan ped ıkı parca damalı kısmı bıde sıyah kısmı olarak ıkıye ayrılıyor sız damalıları cıkarıp yerıne baskamı takacaksınız yoksa takmadan kullanımmı ıstıyosunuz
                  damalı kısımdaki damayı çıkartmak istiyor sanırım abi

Yorum Yap

Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    damalı kısımdaki damayı çıkartmak istiyor sanırım abi
                    ıste o dama cıkıp yerıne baskası takılıyor cokta basıt sekılde oluyor kerremın dedıgı gıbı ıcerden ıtecek dısarıya sonrası zaten damayı ayırmak kolay
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

İçerden iterek ayrılmıyor parça malesef yada ben doğru şekilde ittiremiyorum. Yokmu arkadaşlar parçanın nasıl ayrıldığını bilen?

Yorum Yap

Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        o desenli kısımı boya bildiğim kadar ve ayrılmıyor diye biliyorum
                        Hayır, yan süs pedi iki parçadan oluşuyor. Desenli kısım boya değil, ayrıca bir parça ve ayrılıyor.

Yorum Yap

arkadaşlar ben yardımcı olayım size durum şöyle.. mert benden aldığı aşağıda fotosu gözüken yedek damalı bayrağı sağdakı damalı bayrakı yan süs pedını söküp yerıne takmak ıstıyor dıkkat edersenız kı sağdakı damalı bayrak rengı hafıf sararmış gıbı ...

Yorum Yap

mert yardımcı olduğuma ınanıyorum eğer dediğim gibi c.tesı maslaka uğrarsan sponsor sana yardımcı olacaktır hemde forumdaki bırçok arkadaş orada oluyor tanışmış olursun

Yorum Yap

Selam Nihat,

Maslakta dediğin yere uğradım, yardımcı oldu arkadaşlar. Teşekkür ederim.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X