Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
+35
Demek istedigim komple ticari yapmamislar yani..
Fotoyu attim haberiyle gorunmuo galiba kekuticim komple ticari van yaptilar ve tuzu kuru firmalar kullanio kasim da borusan avcilar showroomda da vardi ama 2014 itibaiyle yok
Fotoyu attim haberiyle gorunmuo galiba kekuticim komple ticari van yaptilar ve tuzu kuru firmalar kullanio kasim da borusan avcilar showroomda da vardi ama 2014 itibaiyle yok
En sevdigim araba modeli ismiydi bence bu araba birazda clubirlar icin tasarlanmisti. Sabahlara kadar alkol alip ehliyet gitmemesi icin arabada rahatca uyusunlar diye uzun dizayn edildi belkide. Arka koltuklarida yatirinca bildigin yatak oluyo. Arkadaki kucuk yarim kapisi da uyurken ayakla rahatca iteleyip nefes almak icin.
Walla ben cok begeniodum ve bana gore cok ilgi cekici bi aracti, ozellikle de s 'leri!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap