Devir motoru dediği gibi değiştirdiklerinde aracın beynine okutmamışlar o yüzden olmuş problem [emoji5]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kmde bilinmeyen nokta
Çöküş
X
-
Tam bilmiyorum ama çözdük sorunu [emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Aracımı servise götürdüğüm bir gün bir Clubmanin göstergesini devir saatinin motoru bozulduğu için değiştirdiklerini görmüştüm. Belki de o tarz bir arıza söz konusu olmuştur daha önceden.
Bir yorum yaz:
-
kmsi daha dusuk bir aracla degismis olma ihtimali olabilir mi mesela? Anahtar ve araba beyni okutulup km konusu aciga kavusur , MINIde aslinda iki beyin var kmyi kaydeden denmisti bana.Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbunu bende merak ettim. gösterge paneli kolay kolay değişim gerektirecek bir parça değil
Bir yorum yaz:
-
bunu bende merak ettim. gösterge paneli kolay kolay değişim gerektirecek bir parça değilAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayirli olsun gosterge neden degistirilmis peki
?
Bir yorum yaz:
-
Çözeceğiz inşallah az biraz kaldı
Bir yorum yaz:
-
Sorun çözüldüyse süper ozamanAslı Canunal11 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar gösterge paneli ağrızası gösterge paneli önceden değişmiş arabanın beynine kodlanmamış o yüzden ağrıza veriyormuş
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar gösterge paneli ağrızası gösterge paneli önceden değişmiş arabanın beynine kodlanmamış o yüzden ağrıza veriyormuş
Bir yorum yaz:
-
10bin geri atan araba candir
yillarca kullanirim
))
gecmis olsun. NDG bu konuda tecrubeliymis. dikkate alabilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Teşekkürler sağolun [emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Arizadan kaynaklidir dedigim gibi.Aslı Canunal11 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKm nin geri çekmesi hakkında bi bilginiz var mı acaba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Km nin geri çekmesi hakkında bi bilginiz var mı acaba
Bir yorum yaz:
-
Değişimi gerekebilir, servisle görüşmek lazım. Daha evvel bir seyahatte kiraladığım MINI'de denk gelmiştim. Sonra nasıl çözdüler bilmiyorum..Aslı Canunal11 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasıl çözüm yapabiliriz acaba [emoji1317]
Bir yorum yaz:
-
Birde km saatim 10 bin geri attı kendini
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: