Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Burdaki işte silkon deyil çekomastik
Ve gaz yağı kullandım silkonsökcu kulandim tinerde gitmyor bu arda boya işne girmek istemyorum ve tanpon orginal boyalı
Ama gördüğüm kadarıyla tamponlarda plakalık için delik açılmış onları ne yapacaksın? Yeniden plaka takacaksan sorun yok da plakasız gezeceksen ona da bir çözüm bulmak lazım.Dolgu malzemesi vs
Ama gördüğüm kadarıyla tamponlarda plakalık için delik açılmış onları ne yapacaksın? Yeniden plaka takacaksan sorun yok da plakasız gezeceksen ona da bir çözüm bulmak lazım.Dolgu malzemesi vs
En guzel cozum Shepardson plakaliklari. ne tampon deliyorsunuz ne de yapistirici kullaniyorsunuz. Hem de park sensoru niyetine kullaniyorsunuz
guzel bi cozum yolu, cok pahali bir parca da degil bu plakalik, kullanisli
izleri de mecbur falcatayla kazicaksiniz. ama o isitma yontemi ise yararsa ben de bundan sonra onu kullanabilirim
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap