Aslı nadir tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Arabam çalışmıyor
Çöküş
X
-
maalesef servis ücretiyle değiştiririz dedi bende dışarıda hallettireceğim. Aracın tüm bakımları Borusan olmasına rağmen.
Bir yorum yaz:
-
Benimde eski aracimda çıktı.Borusanda garantiden ücretsiz değişim yaptırdım ancak parça yoktu aracım 1ay borusanda kaldı onun yerine bizede sıfır km yeni kasa 3.16i vermişlerdi tabi bi kaç tanıdık vasıtasıyla 1ay onla gezmiştik kıştı fena olmamıştı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı nadir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterne kadar tutmuştu hatırlıyormusunuz işçilik ücreti, bende aradım şimdi aracın kalması ve almanyaya mail atmamız lazım denildi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de iyi niyet garantisi kapsamında değiştirdim garantim bitmesine ragmen ama denildiği gibi bakımların yetkili servis dışında yapılmamış olması gerekiyor.
Bir de yalnızca parça parası almadılar işçilik ücreti almak durumunda olduklarını söylemişlerdi benim de işime geldi açıkcası. İşçiliği her ne kadar şişirselerde
Bir yorum yaz:
-
Ben de iyi niyet garantisi kapsamında değiştirdim garantim bitmesine ragmen ama denildiği gibi bakımların yetkili servis dışında yapılmamış olması gerekiyor.
Bir de yalnızca parça parası almadılar işçilik ücreti almak durumunda olduklarını söylemişlerdi benim de işime geldi açıkcası. İşçiliği her ne kadar şişirselerde
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkaz gelcek yerden tavuk esirgememe muhabbeti heraldehahahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle çözemedim o durumuakslardaki yaklaşım ilgilenme ile sonraki tutum arasında 180 derece fark vardı
Sent from my iPad using Tapatalkhahahaha
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradamlar memnun ettigi kadar memnuniyetsizlikte yaratiyolar enteresan sekildeakslardaki yaklaşım ilgilenme ile sonraki tutum arasında 180 derece fark vardı
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen benim araçta o güne kadar yetkili servis bakımlıydı, iki akslar için %90 iyi niyete sokmuşlardı ve ciddi bir masraf tutmuştu almanyanın karşıladığı tutar ama birkaç ay sonraki termostat akü ve bir kaç olmayan şey daha ekleyerek 2.600tl gibi bi rakam istemişlerdi. O olmayan şeyler asıl beni kızdıran şey olmuştu.
Bir yorum yaz:
-
Aynen benim araçta o güne kadar yetkili servis bakımlıydı, iki akslar için %90 iyi niyete sokmuşlardı ve ciddi bir masraf tutmuştu almanyanın karşıladığı tutar ama birkaç ay sonraki termostat akü ve bir kaç olmayan şey daha ekleyerek 2.600tl gibi bi rakam istemişlerdi. O olmayan şeyler asıl beni kızdıran şey olmuştu.
Bir yorum yaz:
-
ama daha once bakimlariniz yetkili serviste yapildiysa mutlaka sansinizi denemenizi tavsiye ederim, yazik gunah az para degil sonucta...
Bir yorum yaz:
-
Aslı nadir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiz tecrbüelsiniz aynen doga bey
Garanti bitmesine rağmen servisten iyi niyet garantisi altında termostan değiştiren var mı aramızda?amam bahsettigim mini degil land rover servis bolumu...
Bir yorum yaz:
-
Benim garantim yoktu bitmişti yani yazın iyi niyet garantisinden aks millerim değişti fakat ondan birkaç ay sonra termostat arizası ve arızadan dolayı akümde bitmişti termostat için iyi niyet garantisi sormuştum bunun için almanyadan cevap gelene kadar araç yatacaktı veya termostatı değiştirelim iyi niyet garantisinden olumlu cevap gelirse para iadesi yaparız demişlerdi. Bende aracı çekmiştim borusandan sabredemeyip.
Bir yorum yaz:
-
Değiştirilebilir diye düşünüyorum.
Bu parça yüzünden bir çok aracın garantiden termostat ve müşhürü değişti..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: