Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Arabam çalışmıyor

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı nadir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maalesef servis ücretiyle değiştiririz dedi bende dışarıda hallettireceğim. Aracın tüm bakımları Borusan olmasına rağmen.
    Ayn auto tavsiye ederim...

Bir yorum yaz:

• nadir
    yanıtladı
    maalesef servis ücretiyle değiştiririz dedi bende dışarıda hallettireceğim. Aracın tüm bakımları Borusan olmasına rağmen.

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Benimde eski aracimda çıktı.Borusanda garantiden ücretsiz değişim yaptırdım ancak parça yoktu aracım 1ay borusanda kaldı onun yerine bizede sıfır km yeni kasa 3.16i vermişlerdi tabi bi kaç tanıdık vasıtasıyla 1ay onla gezmiştik kıştı fena olmamıştı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    ne kadar tutmuştu hatırlıyormusunuz işçilik ücreti, bende aradım şimdi aracın kalması ve almanyaya mail atmamız lazım denildi.
    3-5 gün en fazla 1 hafta bekletirler. İşçilik için 200-250 civarı almışlardı sanırım.

Bir yorum yaz:

• nadir
    yanıtladı
    Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben de iyi niyet garantisi kapsamında değiştirdim garantim bitmesine ragmen ama denildiği gibi bakımların yetkili servis dışında yapılmamış olması gerekiyor.
    Bir de yalnızca parça parası almadılar işçilik ücreti almak durumunda olduklarını söylemişlerdi benim de işime geldi açıkcası. İşçiliği her ne kadar şişirselerde
    ne kadar tutmuştu hatırlıyormusunuz işçilik ücreti, bende aradım şimdi aracın kalması ve almanyaya mail atmamız lazım denildi.

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Ben de iyi niyet garantisi kapsamında değiştirdim garantim bitmesine ragmen ama denildiği gibi bakımların yetkili servis dışında yapılmamış olması gerekiyor.
    Bir de yalnızca parça parası almadılar işçilik ücreti almak durumunda olduklarını söylemişlerdi benim de işime geldi açıkcası. İşçiliği her ne kadar şişirselerde

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kaz gelcek yerden tavuk esirgememe muhabbeti heralde hahahaha
    Hahahahahaha tek mantikli sey bu gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kesinlikle çözemedim o durumu akslardaki yaklaşım ilgilenme ile sonraki tutum arasında 180 derece fark vardı

Sent from my iPad using Tapatalk
    kaz gelcek yerden tavuk esirgememe muhabbeti heralde hahahaha

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    adamlar memnun ettigi kadar memnuniyetsizlikte yaratiyolar enteresan sekilde
    Kesinlikle çözemedim o durumu akslardaki yaklaşım ilgilenme ile sonraki tutum arasında 180 derece fark vardı

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynen benim araçta o güne kadar yetkili servis bakımlıydı, iki akslar için %90 iyi niyete sokmuşlardı ve ciddi bir masraf tutmuştu almanyanın karşıladığı tutar ama birkaç ay sonraki termostat akü ve bir kaç olmayan şey daha ekleyerek 2.600tl gibi bi rakam istemişlerdi. O olmayan şeyler asıl beni kızdıran şey olmuştu.

adamlar memnun ettigi kadar memnuniyetsizlikte yaratiyolar enteresan sekilde

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Aynen benim araçta o güne kadar yetkili servis bakımlıydı, iki akslar için %90 iyi niyete sokmuşlardı ve ciddi bir masraf tutmuştu almanyanın karşıladığı tutar ama birkaç ay sonraki termostat akü ve bir kaç olmayan şey daha ekleyerek 2.600tl gibi bi rakam istemişlerdi. O olmayan şeyler asıl beni kızdıran şey olmuştu.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    ama daha once bakimlariniz yetkili serviste yapildiysa mutlaka sansinizi denemenizi tavsiye ederim, yazik gunah az para degil sonucta...

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Siz tecrbüelsiniz aynen doga bey

Garanti bitmesine rağmen servisten iyi niyet garantisi altında termostan değiştiren var mı aramızda?
    mini icin degistirmedim, ancak ailemizin aracinin, 100.000km'de olmasina ragmen arka difransiyelini %50 iyi niyet garantisine soktular, bakimlari o km'ye kadar kosiflerde yapildigi icin... bundan yaklasik 1 ay sonra aracin akusunu degistirmeye 1.500 lira istediklerinde geride kalan 6 sene kosiflere gittigime pisman oldum tabi amam bahsettigim mini degil land rover servis bolumu...

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Benim garantim yoktu bitmişti yani yazın iyi niyet garantisinden aks millerim değişti fakat ondan birkaç ay sonra termostat arizası ve arızadan dolayı akümde bitmişti termostat için iyi niyet garantisi sormuştum bunun için almanyadan cevap gelene kadar araç yatacaktı veya termostatı değiştirelim iyi niyet garantisinden olumlu cevap gelirse para iadesi yaparız demişlerdi. Bende aracı çekmiştim borusandan sabredemeyip.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Değiştirilebilir diye düşünüyorum.
    Bu parça yüzünden bir çok aracın garantiden termostat ve müşhürü değişti..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X