Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Arabam çalışmıyor

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• nadir
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yeri hava filtre borusunun alt kisminda, dilerseniz sponsorumuz ayn autoyu arayip konu hakkinda bilgi alabilirsiniz. Ayni problemi yasadigimda bana telefondan destek vermislerdi
    anladım olmadı gündüz bir arayıp sorayım. Çözüm termostat olsa arıza vermez miydi sizce?
    ayrıca benim yaşadğım sorunu hiç duydunuz mu?

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı nadir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    yeri nerede acaba tarif edebilirmisiniz?
    dış ısı ölçer dediğiniz mi
    Yeri hava filtre borusunun alt kisminda, dilerseniz sponsorumuz ayn autoyu arayip konu hakkinda bilgi alabilirsiniz. Ayni problemi yasadigimda bana telefondan destek vermislerdi

Bir yorum yaz:

• nadir
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Termostattan da calismama problemi olabiliyor, sensorunun fisini cekip calistirmaya calisip, calisirsa fisi geri takmayi deneyebilirsiniz
    yeri nerede acaba tarif edebilirmisiniz?
    dış ısı ölçer dediğiniz mi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Termostattan da calismama problemi olabiliyor, sensorunun fisini cekip calistirmaya calisip, calisirsa fisi geri takmayi deneyebilirsiniz

Bir yorum yaz:

• nadir
    bir konu başlattı Arabam çalışmıyor

Arabam çalışmıyor

merhaba arkadaşlar, tecrübeli herkesten yorum bekliyorum

45 bin kmde cooper s aracım var aracım fabrikasyon sadece kutu içi kn filtre var.

geçen hafta aracımı normal şekilde park ettim, cmts günü çalıştırmak istedim çalışmadı. Araç marş basıyor ama ateşleme yok devamı yok yani. arabada 95oktan benzin 1 ışık kırmızı yanıyordu. Neyse ustayı aradım benim akü ilk akla geldi akü sorunsuz. araçta hata arıza yok bilgisayar ile de baktık. bujiler temiz. benzin pompasından ses geliyor.

malum arka koltuğu kaldırıp benzin pompasına baktık usta pompanın fişi çekti, ben tam gaz ile marşa bastım araç çalışır gibi oldu, usta da o anda fişi geri taktı ve araç çalıştı. stop ettim yeniden marşa bastım yine çalıştı sorun yok.

24 saat ancak bu akşam çalışmadı. Neyse aynı yöntemle yine çalıştırdık benim külüstürü bu sefer benzinden şüphe ettik 97 oktan işte katkılı 95 her neyse depoyu fullledim arabayı parka çektim korku başladı acaba yarın sabah yada akşam çalışır mı araba diye. ne yapsam bilmiyorum.

yüksek basınç sensörü
    benzin pompası
    benzin filtresi
    maf sensörü
    yazılım güncelleme
    aklıma türlü şeyler geliyor gözüm korktu duyan eden yaşayan nedir çözümü
Hazırlanıyor...
X