Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Arabam çalışmıyor

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• nadir
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tahmin ettigimiz gibi cikti... Kronik problem
    Siz tecrbüelsiniz aynen doga bey

Garanti bitmesine rağmen servisten iyi niyet garantisi altında termostan değiştiren var mı aramızda?

Bir yorum yaz:

• nadir
    yanıtladı
    Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet garantisi devam ediyordu

Sent from my iPhone using Tapatalk
    maalesef garantisi bitti aracımın ama yinede sorarım teşekkürler.

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Aslı nadir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aracınız 10K kilometre iken garanti kapsamında mıydı?
    Bizim ülkemizde biraz zor ama yine de yarın arar sorarım.
    Evet garantisi devam ediyordu

Bir yorum yaz:

• nadir
    yanıtladı
    Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kronik problem olduğu için garanti bitince de garantiden değiştiriliyor diye duymuştum. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Tabi servis bakımlı olması lazım stock olması lazım falan filan. Bende 10k kilometrede aynı sorun olmuştu halledilmişti.

Aracınız 10K kilometre iken garanti kapsamında mıydı?
    Bizim ülkemizde biraz zor ama yine de yarın arar sorarım.

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Kronik problem olduğu için garanti bitince de garantiden değiştiriliyor diye duymuştum. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Tabi servis bakımlı olması lazım stock olması lazım falan filan. Bende 10k kilometrede aynı sorun olmuştu halledilmişti.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Araç bu sabahta çalışmadı aynı yöntem ile çalıştırdım öğlen bilgisayara bağlayıp baktığımızda air cooling system hatası 2F22 hatası vermiş sanırım termostat. 2 versiyonu varmış bununda eski üretimi tek parça tek soket, yeni parçası ise 2 soketli ve ara aparat kablosuyla satılıyor fiyatı da 400tl yi civarında.
    Tahmin ettigimiz gibi cikti... Kronik problem

Bir yorum yaz:

• nadir
    yanıtladı
    Araç bu sabahta çalışmadı aynı yöntem ile çalıştırdım öğlen bilgisayara bağlayıp baktığımızda air cooling system hatası 2F22 hatası vermiş sanırım termostat. 2 versiyonu varmış bununda eski üretimi tek parça tek soket, yeni parçası ise 2 soketli ve ara aparat kablosuyla satılıyor fiyatı da 400tl yi civarında.

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Aynı problemi ben de yaşadım kronik bir sorun termostattan kaynaklı olma ihtimali yüksek

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    yordum sizi de doa bey bir deneyim olmadı teşekkurlr.
    Rica ederim ne demek

Bir yorum yaz:

• nadir
    yanıtladı
    Hayir denemedim, termostat fisini cekince direk calisti zaten arac sorunsuz sekilde
    yordum sizi de doa bey bir deneyim olmadı teşekkurlr.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Hayir denemedim, termostat fisini cekince direk calisti zaten arac sorunsuz sekilde

Bir yorum yaz:

• nadir
    yanıtladı
    Benim basima geldiginde, araci 1 saat kullanip park ettim, 10 saat sonra calismadi
    Siz benim yaptığım gibi yaptınız mı hiç benzin pompasının fişini çekip çalıştırmayı ?

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Anladım hikayenin son kısmı aynı. Bende malum şuanda aracı çalıştıramayınca boğmuş oluyorum, çözümü de bahsettiğim gibi oluyor işe yarıyor.
    Peki termostat 24 saatlik bir süre sonunda normal değerlere gelmez mi yani 1 gün geçtikten sonra halen aracın ilk denemede soğuk iken çalışmaması biraz tuhaf
    Benim basima geldiginde, araci 1 saat kullanip park ettim, 10 saat sonra calismadi

Bir yorum yaz:

• nadir
    yanıtladı
    Aracim zor calisiyordu benim, bogulacak gibi oluyordu, ve sonra bir sabah hic calismadi agriza isigi yakmadi vede bu problem icin
    Anladım hikayenin son kısmı aynı. Bende malum şuanda aracı çalıştıramayınca boğmuş oluyorum, çözümü de bahsettiğim gibi oluyor işe yarıyor.
    Peki termostat 24 saatlik bir süre sonunda normal değerlere gelmez mi yani 1 gün geçtikten sonra halen aracın ilk denemede soğuk iken çalışmaması biraz tuhaf

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    anladım olmadı gündüz bir arayıp sorayım. Çözüm termostat olsa arıza vermez miydi sizce?
    ayrıca benim yaşadğım sorunu hiç duydunuz mu?
    Aracim zor calisiyordu benim, bogulacak gibi oluyordu, ve sonra bir sabah hic calismadi agriza isigi yakmadi vede bu problem icin

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X