Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Visual Boost ve Mini Connected against Ecu :)
Çöküş
X
-
borusanı bilmem, mini y cable yazın ebay'e var.. 80 dolarmı neydi1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterborusanı bilmem, mini y cable yazın ebay'e var.. 80 dolarmı neydi
dırekt bu urunu alınca iphone da yuklu olan mp4 videoları ekranda oynatır yani ?
Yorum Yap
-
Bu kadar ucuz degil o urun ebayde.. Zamaninda miniautoda denemistim desteklemiyordu.. Denemeden almayin1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu kadar ucuz degil o urun ebayde.. Zamaninda miniautoda denemistim desteklemiyordu.. Denemeden almayin
Aramizda y cable kullanan kimse yok sanirim
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSinan kullaniyor ice nickli uyemiz bende de var video yuklu degil iphoneuma o yuzden gosteremiyorum.
Birde mini connected yuklu telefonumda orjinal apple usb kablosu ile birlikte aracimla baglanti saglayamiyorum sebebi aracta mini connected yuklu degil ondan sanrm deil mi?
Yorum Yap
-
evet dogrudur. bendeki orjinal olan kablo degil benim arabada snap in adaptır var kol dayamanın içinde full media olan o yuzden ihtiyacım yok ama Sinan İce arkadasımızdaki orjinal kablo 100 tl filan civarıydı sanırım , mini connected yuklu degilse baglantı saglamaz ama kabloyu takarak cd mediadan teleofunu secip sonra mini connected uygulamasından web radioyu secip web radio dinleyebilirsiniz o da kanalları ıphone ustunden secerek.
Yorum Yap
-
arkadaşlar E-Bay'de y cable video connector mu ne öyle bişi diye geçiyor. Şirketten giremiyorum ebay'e
85 90 dolar + Shipping diye hatırlıyorum. Cem daha doğrusunu söyleyecektir. Ancak mini satışlı kablolarda da 2 çeşit var. Birisi iphone baglantısı için diğeri video için.
@ Cem ; kanka deneyin isterseniz sizinkini iki çeşit var diye biliyorum. hatta cumartesi ordayım bende deneriz. commentleri atarım sonra buraya1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap