Merhabalar, 2011 model 55k daki manuel jcw aracimda ciddi kondisyon dusuklugu oldugunu farkettim. Ozellikle 180 sonrasi ciddi anlamda arac gitmekte zorlaniyor gibi hissettiriyor. Bunun nedeni ne olabilir? Aracin kmsi malum biraz yuksek ve acikcasi bu kmye kadar ne tarz bir kullanim sergilendi bilemiyorum. Hangi parcalarin eskimesi bu tarz problemlere neden olabilir?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Performans dusuklugu
Çöküş
X
-
Merhabalar herkese, performans dusuklugu sorununun cozumunu bulmus bulunmaktayiz AYN Oto sayesinde Bir onceki sahibi jcw bujilerini Cooper S bujisiyle degistirmis ve filtrelerin degisimini yapmamis. Bu parcalari degistirdikten sonra aracin performansinda (ozellikle yuksek hizlarda) hissedilir bir sekilde artis oldu.Ikinci el arac alan arkadaslar bu tarz bir problemden dolayi yakiniyorlarsa bu dedigim parca degisimlerinin sorunu giderdigini soyleyebilirim.34 V 1271 / 2012 R56 Midnight Black JCW
34 JZ 9538 / 2011 R56 Midnight Black JCW
34 DEN 22 / 2004 R50 Chili Red Cooper
34 NE 0782 / 2014 R58 Spice Orange Coupe S
Yorum Yap
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar herkese, performans dusuklugu sorununun cozumunu bulmus bulunmaktayiz AYN Oto sayesinde Bir onceki sahibi jcw bujilerini Cooper S bujisiyle degistirmis ve filtrelerin degisimini yapmamis. Bu parcalari degistirdikten sonra aracin performansinda (ozellikle yuksek hizlarda) hissedilir bir sekilde artis oldu.Ikinci el arac alan arkadaslar bu tarz bir problemden dolayi yakiniyorlarsa bu dedigim parca degisimlerinin sorunu giderdigini soyleyebilirim.
Bu arada km'si fazla falan degil gayet normal bence. Birde yazi atlattik, havalarin sogumasiyla kondisyonu artacaktir. Kazasiz belasiz kullan.
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenden sonraki sahibidir o Ben daha ilk bakimina sokmadan degistirmistim araci.
Bu arada km'si fazla falan degil gayet normal bence. Birde yazi atlattik, havalarin sogumasiyla kondisyonu artacaktir. Kazasiz belasiz kullan.34 V 1271 / 2012 R56 Midnight Black JCW
34 JZ 9538 / 2011 R56 Midnight Black JCW
34 DEN 22 / 2004 R50 Chili Red Cooper
34 NE 0782 / 2014 R58 Spice Orange Coupe S
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkusurluk bisi yok senin bana soylemediginin farkindayim. Konuya hakim olmayan arkadaslar okursa onlara aciklama niyetinde yazdim "Ne bicim admin bu, daha MINI'sine duzgun bakamiyo" demesinler
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdminin MINIsi yok onu napıcaz?
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence icerdeki primlerini ve tazminatini verip gonderin.. oyle admin olmaz olsun
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAuhuahuha yok kıyamam ben ona
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAuhuahuha yok kıyamam ben ona
Yorum Yap
Yorum Yap