herkese merhabalar 2008 model r55 clubman 1.6 otm vites kullanmaktayım sorunum vitesi D den R ye alıp gaza bastığımda 2-3 kere çıt sesi duyuyorum aynısı R den D ye alıp gaza bastığımdada oluyor bostancı batı oto aksta sorun var dedi duz yolda gaza oturup ayagımı anıden çektiğimdede aynı ses geliyor. araç herhangi bir ikaz lambası yakmadı yardımcı olursanız sevinirim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R55 clubman aks problemi
Çöküş
X
-
Aslı oguzdumlu91 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherkese merhabalar 2008 model r55 clubman 1.6 otm vites kullanmaktayım sorunum vitesi D den R ye alıp gaza bastığımda 2-3 kere çıt sesi duyuyorum aynısı R den D ye alıp gaza bastığımdada oluyor bostancı batı oto aksta sorun var dedi duz yolda gaza oturup ayagımı anıden çektiğimdede aynı ses geliyor. araç herhangi bir ikaz lambası yakmadı yardımcı olursanız sevinirim
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAks problemi varsa zaten ikaz lambası yakmaz ama saga yada sola tam turda bariz olarak artabilir bu ses ve aks ciddi bir konudur hemen baktırmanızı tavsiye ederiz.
Yorum Yap
-
Aks kafasinin somununu siktiginiz taktirde sikintinin gecmesi muhtemel. Dilerseniz, bor de sponsorumuz AYN Auto Maslak'a aracinizi goturmenizi tavsiye ederim..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAks kafasinin somununu siktiginiz taktirde sikintinin gecmesi muhtemel. Dilerseniz, bor de sponsorumuz AYN Auto Maslak'a aracinizi goturmenizi tavsiye ederim..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı oguzdumlu91 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyn auto maslak a gidip aracimi gosterdim 5 dakikada sorunumu hallettiler yardimci olan herkese cok tesekkurler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap