Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Emisyon dedigi, sizin katalitik olmadigi icin yaniyor. Kat olmadigi icin cikan hava gazi fazla oldugu icin beyinde yanlis okuma meydana gelmistir. Arabaya herhangi bir zarari yoktur.
Kisacasi atmosferi pisletiyorsunuz, ama MINIniz sizi uyarmamis sozlu olarak. O yuzden kafaniza takmayin
Emisyon dedigi, sizin katalitik olmadigi icin yaniyor. Kat olmadigi icin cikan hava gazi fazla oldugu icin beyinde yanlis okuma meydana gelmistir. Arabaya herhangi bir zarari yoktur.
Kisacasi atmosferi pisletiyorsunuz, ama MINIniz sizi uyarmamis sozlu olarak. O yuzden kafaniza takmayin
Dün bende de bu yandı 1 kere söndü. Emisyon bozulması diyor.
-engine malfunction with degradation of the emissions. you can continue your journey but moderate your speed and exercise due caution. Have the car checked as soon as possible. indicator light-
Dün bende de bu yandı 1 kere söndü. Emisyon bozulması diyor.
-engine malfunction with degradation of the emissions. you can continue your journey but moderate your speed and exercise due caution. Have the car checked as soon as possible. indicator light-
Aslı furkankizilay tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Ozgun abi halletti ufak bi ayardan sonra tadından yenmez oldu hakikaten iyiki yaptirdim dedim aractan aldigim zevk x1.5 oldu resmen yazilim hakkinda biro yap demisti tesekkur ederim ona her nekdr kim oldugunu hatirlamasamda
Bu arada bazen seni Yesilyurtta goruyordum bizim buralarda mi oturuyorsun?
Ozgun abi halletti ufak bi ayardan sonra tadından yenmez oldu hakikaten iyiki yaptirdim dedim aractan aldigim zevk x1.5 oldu resmen yazilim hakkinda biro yap demisti tesekkur ederim ona her nekdr kim oldugunu hatirlamasamda
Dp yuzunden yakar genelde o isigi, yazilimsal bir sikinti da olabilir tabi... Ozgune gidip (dr.ecu) kontrol ettirmek en sagliklisi olacaktir.
Bu ikaz ilk yandiginda araba kendini korumaya alir, kapatip actiginda isik yanmaya devam etse bile verileri normale doner genelde. Ama yine de baktirmakta fayda var tabii...
Aslı furkankizilay tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
valla şimdi setup ne dicem yadırgıcaksınız diye korkuyoruym ama araçta olan şeyleri yazıyım araç r59 roadster ekstra olarak üstünde supersprint son susturucu var kutu içi spor hava filtresi var bunun dışında herhangi birşey yok yazılım dr.ecuda yapıldı
Yok yadirgamam sonucta sora sora ogrenecegiz herseyi. Kat iptali yapildi mi komple eksozla beraber? Bir de normal wastegate (basinci tutan ve gerektiginde fazla basinci atan parca) yazilimdan sonra fazla basinca genelde dayanmiyor bu yuzden de araciniz isik yakiyor olabilir, Bu arada r59uzunuz otomatik mi? Yazilimsal hatadan dolayi araciniz safe mode a geciyor olabilir. Yazilim yaptirdiginiz yere gitmenizi tavsiye ederiz.
Bir yorum yaz: