Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Motor arıza lambası

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• furkankizilay
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aracinizin setupi nedir? Paylasirsaniz daha kolay yardimci olabiliriz.
    valla şimdi setup ne dicem yadırgıcaksınız diye korkuyoruym ama araçta olan şeyleri yazıyım araç r59 roadster ekstra olarak üstünde supersprint son susturucu var kutu içi spor hava filtresi var bunun dışında herhangi birşey yok yazılım dr.ecuda yapıldı

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı furkankizilay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu hafta aracıma yazılım yaptırdım bu ısık bendede yanıyor bazen yandıgında gaz yemıyor araç açıp kapattımızda tekrar normale dönüyor arıza cihazına bağladık herhangi bir şey vermedi araç enteresan bir durumdur gidiyor
    Aracinizin setupi nedir? Paylasirsaniz daha kolay yardimci olabiliriz.

Bir yorum yaz:

• furkankizilay
    yanıtladı
    bu hafta aracıma yazılım yaptırdım bu ısık bendede yanıyor bazen yandıgında gaz yemıyor araç açıp kapattımızda tekrar normale dönüyor arıza cihazına bağladık herhangi bir şey vermedi araç enteresan bir durumdur gidiyor

Bir yorum yaz:

• ersin_srndg
    yanıtladı
    yazılım orj mi?

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Subap yataklarının kurum dolmasından da bu şekilde olabiliyor malum araclarımız R53 aksine direct injection oldugundan üst kapak tam anlamıyla temizlenmiyor 25000 km yi gecen araclarda üst kapağın sökülüp temizlenmesi tavsiye ediliyordu North American Motoringde bu tecrübeyi yasayanlar tarafından.
    O isik yogun trafikte yaniyor. Ben de kurum dolmasindan dolayi oldugunu dusundum. O sekilde yuruyunce gaz kesiyor. Stop edip biraz bekledikten sonra calistirinca sorunsuz yuruyorsun. Akici trafikte de hic yanmadi.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    valla ben de kendimle pek görüşemiyorum kanka kendimize küçük mini meetingler ayarlamalıyız )
    Ayvalik!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Burc rolantide bir titreme, yada giderken basinc basmama durumu vs varmi ?
    Subap yataklarının kurum dolmasından da bu şekilde olabiliyor malum araclarımız R53 aksine direct injection oldugundan üst kapak tam anlamıyla temizlenmiyor 25000 km yi gecen araclarda üst kapağın sökülüp temizlenmesi tavsiye ediliyordu North American Motoringde bu tecrübeyi yasayanlar tarafından.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Burc rolantide bir titreme, yada giderken basinc basmama durumu vs varmi ?

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bugün olabilir mesela )) Biliyosun şirkete yakın geçenki buluştuğumuz yer
    Aynen ama bizim şirkete pek yakın değil hafta sonu olabilir kanka maslakta olucam muhtemelen

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    valla ben de kendimle pek görüşemiyorum kanka kendimize küçük mini meetingler ayarlamalıyız )

Bugün olabilir mesela )) Biliyosun şirkete yakın geçenki buluştuğumuz yer

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Nerdesin kanka görüşemiyoruz ))

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    dovnpipiden kanka
    Nerdesin kanka görüşemiyoruz ))

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    dovnpipiden kanka

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Abi tahminim downpipe yüzünden yapıyor. Yazılım yaptırmadım. Ama baktıracağım yine de.
    DP den sonra yaktiysa(ayarsizken) egsoz emisyonu ile ilgili bir konu. Muhim birsey deil, safe e alma durumu olmaz.

Bir yorum yaz:

• AYN Auto
    yanıtladı
    Alen abi abinin dediği gibi makineye bağlarsak arızanın sebebini öğrenebiliriz musait olduğunuzda gelin kontrol edelim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X