Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Motor arıza lambası
Çöküş
X
-
-
Aslı furkankizilay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu hafta aracıma yazılım yaptırdım bu ısık bendede yanıyor bazen yandıgında gaz yemıyor araç açıp kapattımızda tekrar normale dönüyor arıza cihazına bağladık herhangi bir şey vermedi araç enteresan bir durumdur gidiyor
Bir yorum yaz:
-
bu hafta aracıma yazılım yaptırdım bu ısık bendede yanıyor bazen yandıgında gaz yemıyor araç açıp kapattımızda tekrar normale dönüyor arıza cihazına bağladık herhangi bir şey vermedi araç enteresan bir durumdur gidiyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSubap yataklarının kurum dolmasından da bu şekilde olabiliyor malum araclarımız R53 aksine direct injection oldugundan üst kapak tam anlamıyla temizlenmiyor 25000 km yi gecen araclarda üst kapağın sökülüp temizlenmesi tavsiye ediliyordu North American Motoringde bu tecrübeyi yasayanlar tarafından.
Bir yorum yaz:
-
Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla ben de kendimle pek görüşemiyorum kankakendimize küçük mini meetingler ayarlamalıyız
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBurc rolantide bir titreme, yada giderken basinc basmama durumu vs varmi ?
Bir yorum yaz:
-
Burc rolantide bir titreme, yada giderken basinc basmama durumu vs varmi ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün olabilir mesela)) Biliyosun şirkete yakın geçenki buluştuğumuz yer
hafta sonu olabilir kanka maslakta olucam muhtemelen
Bir yorum yaz:
-
Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla ben de kendimle pek görüşemiyorum kankakendimize küçük mini meetingler ayarlamalıyız
)
Bugün olabilir mesela)) Biliyosun şirkete yakın geçenki buluştuğumuz yer
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNerdesin kanka görüşemiyoruz))
kendimize küçük mini meetingler ayarlamalıyız
)
Bir yorum yaz:
-
Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdovnpipiden kanka))
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi tahminim downpipe yüzünden yapıyor. Yazılım yaptırmadım. Ama baktıracağım yine de.
Bir yorum yaz:
-
Alen abi abinin dediği gibi makineye bağlarsak arızanın sebebini öğrenebiliriz musait olduğunuzda gelin kontrol edelim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: