Arkadaslar 2013 duz vites JCW sahibiyim (biliyorsunuz). 0 km olarak Borusan'dan almistim.
Arabami aldigimdan beri ayagimi debriyajdan her cekisimde kendi kendine gaz veriyor. Bazen birkac saniye sonrasinda debriyaja dokunmasam dahi gaz veriyor.
Viteste olmasi veya olmamasi fark etmiyor,
Klima calisiyor olmasi veya olmamasi fark etmiyor,
Sport tusuna basili olmasi veya olmamasi fark etmiyor.
Servis her ne kadar bunun normal oldugunu soylese de NOT NORMAL oldugu asikar. Aciklama olarak da "Bilgisayara bagladigimizda bir ariza kaydi vermiyor" veya " Arac cok guclu oldugu icin yapiyor olabilir" gibi (!) sacma cevaplarla karsilasiyorum.
Aranizda boyle birseyi tecrube eden oldu mu?
Yoksa arabayla Istanbul'a gelerek Borusan'a teslim edip cozunceye kadar almamayi dusunuyorum.
Arabami aldigimdan beri ayagimi debriyajdan her cekisimde kendi kendine gaz veriyor. Bazen birkac saniye sonrasinda debriyaja dokunmasam dahi gaz veriyor.
Viteste olmasi veya olmamasi fark etmiyor,
Klima calisiyor olmasi veya olmamasi fark etmiyor,
Sport tusuna basili olmasi veya olmamasi fark etmiyor.
Servis her ne kadar bunun normal oldugunu soylese de NOT NORMAL oldugu asikar. Aciklama olarak da "Bilgisayara bagladigimizda bir ariza kaydi vermiyor" veya " Arac cok guclu oldugu icin yapiyor olabilir" gibi (!) sacma cevaplarla karsilasiyorum.
Aranizda boyle birseyi tecrube eden oldu mu?
Yoksa arabayla Istanbul'a gelerek Borusan'a teslim edip cozunceye kadar almamayi dusunuyorum.
Yorum Yap