r56' ım için orjınal olması şart değil en uygun ek sürüş farları nerden bulurum orjınalıne dunya paralar ıstıyorlar istedikleri paraya dışarda arabanın ıcını komple derı koltuk yapıyorlar uygun yollu bırsey varmı bıldıgınız bır yerde ve montajını nasıl yaparız
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
EK sürüş farları
Çöküş
X
-
35CSS17Etiketler: Hiçbiri
-
35CSS17
Yorum Yap
-
Aslı 35CSS17 tarafından gönderilmiş Mesajı göster630 tl fıyatı var ayakları harıc konustum telefonlada bunlardan daha uygun bı yolu yokmudur
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
34tb9544
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster630 lira mı uygun olan fiyatı maşallah iyiymis
Yorum Yap
-
35CSS17
-
Esas olay zaten ayaklarda gerisi hikaye
Ayaklar ızgara ile birlikte çıkıyor ızgara ona göre hazır kesili olarak çıkıyor
Aslı 35CSS17 tarafından gönderilmiş Mesajı göster630 tl fıyatı var ayakları harıc konustum telefonlada bunlardan daha uygun bı yolu yokmudur
Yorum Yap
-
35CSS17
Sanayıde arayıp ugrasmak lazım yanı + olarak onlar uzunlarla yanıyorken sıs farı nıyetıyle kullanıcam tesısatı fln hazır deıl dimi bunlarda
Yorum Yap
-
35CSS17
Mantıklı ben izmir 3. Sanayıde bakınayım bide rica etsem orjinallerin çapı me kadar kullanan bi arkadaş yazarsa orjinale yakın uygun fiyata guzel bir çalışma olur
Yorum Yap
-
brnx2
Yorum Yap
-
Bu farlar sadece uzunlarla birlikte kullanılır sis olarak bağlamanız karsı tarafa ve size (polis )açısından zarar vermektedir.Bunların ayaklarını Aynısından Türkiye de tek olarak bulamazsınız ve sonra dan da yapılması neredeyse imkansız.
Eğer alacaksanız ızgara ile birlikte içinden çıkan demirleri almak zorundasınız ne yazık ki Almanya demirleri tek satmamaktadır.
Yorum Yap
-
Ayaklar gerçekten sikinti ayrica sislere bağlamak mantiksiz olur uzunlar ile çaliştirmak daha kullanişli sellektör attiğinizda hepsi yaniyor millet kaçacak delik ariyor gerçekten çok etkili oluyor .
Montaj yeri yüzünden ve farin odaklamasi karşiyi gösteriyor (biliyorsunuz sisler yeri yani aşağiyi gösterir) sislere bağlamaniz saçma olur bir işe yaramaz ayrica çok kuvvetliler karşidan gelen direk kaza yapar.
Orjinallerinin caminda mini logosu var kocaman sirf onun için bile orjinaline değer.
Ayaklar hernekadar alengirli de olsa yoldan kaynaklanan sarsintilarda far sallaniyor gerçi buda bir retro hissi vermiyor değil
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen sen beğenmiyormusun bu sis farlarını? Aslında benim çok hoşuma gidiyor yalan yok..
Yorum Yap
Yorum Yap