Arkadaşlar konu başlıklarını taradığımda karşılaştırmalı ve detaylı bir şekilde yazılım firmalarının aralarında ki farkları anlatan bir konu göremedim. Eğer atladıysam özürdilerim. Merak ettiğim tam olarak şu; Mesela her mini sahibinin ortalama bir bütçe ile aracı yormadan ve günlük kullanıma uygun şekilde yaptığı modifikasyonda Sn.Kekuti'nin @kekuti ve diğer arkadaşların bir başka konu başlığında bana tavsiye ettiği üzere kullanılan parçalar hep aynı.
1.İntercooler
2.DV
3.DP
4.Filtre
5.Nkg İridiyum buji
6.3.35 bobin
7.Performans turbo boruları
8.Coil over
9.Kule gergisi
Bu liste günlük kullanımda bir Mini için en ideal upgrade olarak görülüyor. Peki tüm bu parçaları aldıktan sonra iş yazılım aşamasına geldiğinde Manic - Power shop custom - Gforce - Ecufast arasında tam olarak fark nedir. Manic için dün 800 Euro (yaklaşık 3,250 TL) fiyat verdiler. Şimdi kafam çok karışıyor Powershop custom yazılıma sadece 1.000 TL istiyor ve aradaki bu neredeyse 3 kat fiyat farkının tam olarak neden kaynaklandığını anlayamıyorum. Bu yazılımsal farkların nelere etki ettiği ve bu fiyat farkına deyip değmeyeceği konusunda detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
1.İntercooler
2.DV
3.DP
4.Filtre
5.Nkg İridiyum buji
6.3.35 bobin
7.Performans turbo boruları
8.Coil over
9.Kule gergisi
Bu liste günlük kullanımda bir Mini için en ideal upgrade olarak görülüyor. Peki tüm bu parçaları aldıktan sonra iş yazılım aşamasına geldiğinde Manic - Power shop custom - Gforce - Ecufast arasında tam olarak fark nedir. Manic için dün 800 Euro (yaklaşık 3,250 TL) fiyat verdiler. Şimdi kafam çok karışıyor Powershop custom yazılıma sadece 1.000 TL istiyor ve aradaki bu neredeyse 3 kat fiyat farkının tam olarak neden kaynaklandığını anlayamıyorum. Bu yazılımsal farkların nelere etki ettiği ve bu fiyat farkına deyip değmeyeceği konusunda detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Yorum Yap