Unal usta kapliyo... Instagramda kapladigi airbag modelleri var asaiya dogru indikce.. Ordan bakabilirsijiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Taba Dashboard
Çöküş
X
-
Acaba ortasi da kaplanabilir mi kornanin orasiAslı ordulu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDireksiyon un sadece ic kismiji yada ic kisminin sadece alti gibi dusunuyorum..hem daha az kirlenir hem de daha once orinallerde kullanilmis modeler
Bir yorum yaz:
-
Direksiyon un sadece ic kismiji yada ic kisminin sadece alti gibi dusunuyorum..hem daha az kirlenir hem de daha once orinallerde kullanilmis modeler
Bir yorum yaz:
-
Aynen demin arabadayken aklima geldi direksiyon nasil olur diye belki sirf dis kismi meselaAslı ordulu tarafından gönderilmiş Mesajı göster[emoji4] ben de bi başlayınca devamı geliyo[emoji16] ama böyle bırakıcam..belji en fazla direksiyon[emoji53]
Bir yorum yaz:
-
[emoji4] ben de bi başlayınca devamı geliyo[emoji16] ama böyle bırakıcam..belji en fazla direksiyon[emoji53]Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok iyi olmus keske gormeseydim aklima girdi simdi
Bir yorum yaz:
-
Cok iyi olmus keske gormeseydim aklima girdi simdi
Bir yorum yaz:
-
Bence de cok guzel.. Teyp klima ayagiyla tam olmus[emoji106][emoji4]Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroooooo çoook beğendim ya bunu
carbon fiber dash dan sıkılırsam kesin bunu yapıcam..
Bir yorum yaz:
-
oooooo çoook beğendim ya bunuAslı ordulu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaolasin[emoji4] senin canavarin dashboard da kaplansa fena olur..bi r53 üm olsa direk mode bu[emoji6]
[ATTACH]7319[/ATTACH]
[ATTACH]7320[/ATTACH]
carbon fiber dash dan sıkılırsam kesin bunu yapıcam..
Bir yorum yaz:
-
Saolasin[emoji4] senin canavarin dashboard da kaplansa fena olur..bi r53 üm olsa direk mode bu[emoji6]Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstergüzel işçilik olmuş çok beğendim ben. güle güle kullan
Image1461912452.447280.jpg
Image1461912469.019176.jpg
Bir yorum yaz:
-
Teşekkürler[emoji23]Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok kaliteli görünüyor. Güle güle kullanın. Anahtarlık jesti de çok yerinde olmuş
Bir yorum yaz:
-
Senin arabadan esinlendim ne yalan söyliiim[emoji4][emoji106][emoji106]siyahla taba gerçekten güzel kombinasyon dogacım[emoji3]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIscilik gercekten muthis gozukuyor, renk secimi de cok basarili olmus.. Anahtarliga ayricana bayildim
ustanin ellerine saglik
Bir yorum yaz:
-
Iscilik gercekten muthis gozukuyor, renk secimi de cok basarili olmus.. Anahtarliga ayricana bayildim
ustanin ellerine saglik
Bir yorum yaz:
-
Çok kaliteli görünüyor. Güle güle kullanın. Anahtarlık jesti de çok yerinde olmuş
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: