Oyle anlayisli baba hepimize lazim korkudan herseyi gizli gizli yapiyoruz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Intercooler ve Egzoz Hakkında
Çöküş
X
-
Ahahha Benim babam daha da ilginc, benden habersiz gidip egzoz, cam filmi, aku maku bakim, silecek... Herseyi yaptiriyor Eve geliyor sunu aldim, bunu aldim, sunu sattim...
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahha Benim babam daha da ilginc, benden habersiz gidip egzoz, cam filmi, aku maku bakim, silecek... Herseyi yaptiriyor Eve geliyor sunu aldim, bunu aldim, sunu sattim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKız erkek farketmez ileride bir çocuğum olursa küçük yaşlarda atıcam piste ve mutlaka bir pist arabası hazırlayacağım kızımla ya da oğlumla deli gibi pist kasıcaz babası gibi otobanlarda sabahı sabah ettirmem pisste atış serbest
Yorum Yap
-
Babam arada bilenler vardır anlatmışımdır, arabayı alıp top speed e gidiyordu geceleri😃 bazen haftasonları da uyandığımda arabayı çoktan almış çıkmış oluyor😃
Sent from my iPhone using Tapatalk34 V 1271 / 2012 R56 Midnight Black JCW
34 JZ 9538 / 2011 R56 Midnight Black JCW
34 DEN 22 / 2004 R50 Chili Red Cooper
34 NE 0782 / 2014 R58 Spice Orange Coupe S
Yorum Yap
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBabam arada bilenler vardır anlatmışımdır, arabayı alıp top speed e gidiyordu geceleri😃 bazen haftasonları da uyandığımda arabayı çoktan almış çıkmış oluyor😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Arkadaşlar benim bir sorum olucak 2010 JCW var bende suan tertemiz duruyo ve arabayı yüklemeye karar verdim sizden bir liste almak istiyorum
bana verilen tavsiye üzerine söle bir belirteyim öncelikle wagner intercooler kutu içi filtre yeterli olarak bunu üzerine supersprint down pipe ve supersprint son susturucu alıcam ortadaki susturucuyu iptal ettiirmeyi düşünüyorum cok apaçi olmıcaksa tabi bu konuda da sizden yadım bekliyorum bunu yanı sıra tabiki yazılım dr ecu upgrade yaptırıcam son olarak da dumpvalve cok gerekli midir eger öyleyse ne kullanmam gerekir simdiden tsk ederim
Yorum Yap
Yorum Yap