Bir ses kaydı yapmıştım dp ve orta iptali varken başarabilirsem atayım
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Egzoz Tavsiyesi
Çöküş
X
-
Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir ses kaydı yapmıştım dp ve orta iptali varken başarabilirsem atayım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslında ses iyimiş gibi duruyor ama minibusu andırması insanın canını sıkıyor.Senin paylaştığın videodaki sese benziyor hareket halindeyken ama gaza çok yüklendinmi fena gıcık bir ses çıkıyor.Birde aracı ilk çalıştırdığımda inanılmaz gürültülü çalışıyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
Birde downpipe takılınca motor arıza ışığını nasıl södürtüceğiz ? (eğer yazılım ile çözülüyorsa powershopta custom yazılım nasıl yaptıran var mı ?) Muayneye gidince sadece downpipe takılıysa muayneden araç geçiyor mu ? sorularım bunlar , konuyu baştan sona okuyunca beynim yandı bilgiler karıştı gitti kusuruma bakmayın lütfen
Yorum Yap
-
Dp ile muayeneden gecmek kismet isi. 1 kisinin bu sekilde gectigini biliyorum. Riske atmamak icin kat geri takilmasi dogru olur.
Powershop a gozun kapali yaptir, sikinti yasamazsin1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDp ile muayeneden gecmek kismet isi. 1 kisinin bu sekilde gectigini biliyorum. Riske atmamak icin kat geri takilmasi dogru olur.
Powershop a gozun kapali yaptir, sikinti yasamazsin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Yazilim konusunda +1 diyorum.doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr57-r56 Cooper s 'lerde aracın cold start 'ta çıkardığı sesi devamlı alabilmek için sadece bir iskender downpipe yeterli olurmu ne dersiniz,konuyu okuyunca gaza geldim yaptırasım geldi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap