Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Aslında ses iyimiş gibi duruyor ama minibusu andırması insanın canını sıkıyor.Senin paylaştığın videodaki sese benziyor hareket halindeyken ama gaza çok yüklendinmi fena gıcık bir ses çıkıyor.Birde aracı ilk çalıştırdığımda inanılmaz gürültülü çalışıyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kısa süre ben de orta ve son iptal kullanmıştım ilk çalıştırdığında garaj yıkılıyordu nerdeyse. Bi hafta bile dayanamamıştım sese şuan bende orta iptal ve jcw son susturucu var vidyoyu bi konuya atmıştım sanırım bulursam atayım tekrar
r57-r56 Cooper s 'lerde aracın cold start 'ta çıkardığı sesi devamlı alabilmek için sadece bir iskender downpipe yeterli olurmu ne dersiniz,konuyu okuyunca gaza geldim yaptırasım geldi
Birde downpipe takılınca motor arıza ışığını nasıl södürtüceğiz ? (eğer yazılım ile çözülüyorsa powershopta custom yazılım nasıl yaptıran var mı ?) Muayneye gidince sadece downpipe takılıysa muayneden araç geçiyor mu ? sorularım bunlar , konuyu baştan sona okuyunca beynim yandı bilgiler karıştı gitti kusuruma bakmayın lütfen
Dp ile muayeneden gecmek kismet isi. 1 kisinin bu sekilde gectigini biliyorum. Riske atmamak icin kat geri takilmasi dogru olur.
Powershop a gozun kapali yaptir, sikinti yasamazsin
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
r57-r56 Cooper s 'lerde aracın cold start 'ta çıkardığı sesi devamlı alabilmek için sadece bir iskender downpipe yeterli olurmu ne dersiniz,konuyu okuyunca gaza geldim yaptırasım geldi
Cold start taki sesi bende çok seviyorum şuan aracımda iskender dp takılı devamlı bu sesi alamıyorum iskendere gidip bu şekilde anlatırsak çözüm bulacaktır.
Yorum Yap