Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 DV (Dumpvalve) Konusu
Çöküş
X
-
Serkan aralarinda bir fark yok burda tamamen kullanicinin insiyatifinde olan bir durum ama ben sessiz olsni seviyorum yakinda bu dv olaylarina yeni bir soluk geliyor ve islevi mevcut kullandigimiz dv lerden biraz daha fazla
-
sesli ve sessiz versiyon arasında işlevsel bir fark varmı ? sessiz olan recirculate ediyor havayı sesli olan ise atmosfere boşaltıyor. bir fark yaratırmı bu teknik mod arkadaşlar ?
Bir yorum yaz:
-
Evet maviyi kullanın yeterli olacaktır.Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet internet üzerinden aldım. forge'nin sitesini inceledim, zannedersem maviyi kullanmam gerekiyor çünkü kırmızı için 30+ psi yazıyordu.
Bir yorum yaz:
-
evet internet üzerinden aldım. forge'nin sitesini inceledim, zannedersem maviyi kullanmam gerekiyor çünkü kırmızı için 30+ psi yazıyordu.
Bir yorum yaz:
-
Internet uzerindenmi aldiniz eger o sekikde almadiysaniz montajini aldiginiz yerde yapamadilarmi ? Onur mesaji gorunce aciklamasini yapar net sekikdeAslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterForge'nin N18 motor için olan sessiz tip olan FMDVR60R modelini aldım. İçinden siyah ve kırmızı iki yay çıktı, bunlardan hangisini kullanmam gerekiyor ?
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
öncelikle aracımdaki konfigurasyonla baslayalım
-ecufast remap
-İskender Down pipe
-BMC drop in filter
-3.35 bobinler
-forge re-circulation valve (veya adı DV) sesli olan
-Alta boost gauge
öncelikle down pipe ve hava filtresi takıldı ve aracı calıstırmadan ECU Ecufaste götürülüp remap yapıldı , ilk hafta hersey cok guzeldi ama daha sonra arac basınç tutamamaya başladı ve sarsıntılı bir sekilde devirleniyordu, biz de waste gateden oldugunu bildigimiz için söktük ve içindeki yayın 19.5 psi basan aracıma yeterli olmadıgını gördük(basınc tam olarak özellikle actırılmadı) bunun üzerine Forge re-circulatin valve aldım ve sadece sarsıntı problemi ortadan kalkmadı aynı zamanda Keremin de dedigi gibi ayagınızı gazdan cekip tekrar gaza oturdugunuzda güç hala sizi bekliyordu gaz pedalında, ki muhtesem bir duygu diyebilirm (turbo arabası olanlar tekrar mı doldurucaz bunu diye hep üzülürler ) işte bu üzüntülere son vermek isteyen Forge DV alsın bendeki sesli olan model cok zevkli bence bazen selektör yapmaya bile gerek kalmıyor
Bir yorum yaz:
-
AdamsınAslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFlıtre konusu gibi burdada anlatım harika... Eğer r 56 ya birseyler yapmayı planlıyorsanız google yerine kereme sorun gerekli cevabın geleceği ne göreceksiniz
Yay arıyormusun hala ?
Bir yorum yaz:
-
Flıtre konusu gibi burdada anlatım harika... Eğer r 56 ya birseyler yapmayı planlıyorsanız google yerine kereme sorun gerekli cevabın geleceği ne göreceksiniz
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Sana özel egsoz konusu açıcamAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem ne güzel anlatmışsın canım DV çekti benm kaputun altına koyalım dursun çalışmasada
Bir yorum yaz:
-
Kerem ne güzel anlatmışsın canım DV çekti benm kaputun altına koyalım dursun çalışmasada
Bir yorum yaz:
-
Bakalım,Aren dekı sessızı takmayı dusunuyorum...
Konu yıne guzel bır calısma olmus
Bir yorum yaz:
-
Bu ara herkes sürpriz peşinde
.
Ozan bnmki de tıslii Bov var. Sıkıldım biraz da hindi mode gezelim.
Talha'nın örnek 10 numero.
Bir yorum yaz:
-
Tesekkur ederim. Bu arada tebrikler iyi konu olmusAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİşte aradığımız örnek
Haklısın Talhacım 

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: