Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 DV (Dumpvalve) Konusu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ARENIMO
    yanıtladı
    Serkan aralarinda bir fark yok burda tamamen kullanicinin insiyatifinde olan bir durum ama ben sessiz olsni seviyorum yakinda bu dv olaylarina yeni bir soluk geliyor ve islevi mevcut kullandigimiz dv lerden biraz daha fazla

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    sesli ve sessiz versiyon arasında işlevsel bir fark varmı ? sessiz olan recirculate ediyor havayı sesli olan ise atmosfere boşaltıyor. bir fark yaratırmı bu teknik mod arkadaşlar ?

Bir yorum yaz:

• çağlar uluçay
    yanıtladı
    çok güzel bir konu olmuş tebrikler

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    evet internet üzerinden aldım. forge'nin sitesini inceledim, zannedersem maviyi kullanmam gerekiyor çünkü kırmızı için 30+ psi yazıyordu.
    Evet maviyi kullanın yeterli olacaktır.

Bir yorum yaz:

• DeNNis
    yanıtladı
    evet internet üzerinden aldım. forge'nin sitesini inceledim, zannedersem maviyi kullanmam gerekiyor çünkü kırmızı için 30+ psi yazıyordu.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Forge'nin N18 motor için olan sessiz tip olan FMDVR60R modelini aldım. İçinden siyah ve kırmızı iki yay çıktı, bunlardan hangisini kullanmam gerekiyor ?
    Internet uzerindenmi aldiniz eger o sekikde almadiysaniz montajini aldiginiz yerde yapamadilarmi ? Onur mesaji gorunce aciklamasini yapar net sekikde

34NSC46

Bir yorum yaz:

• DeNNis
    yanıtladı
    Forge'nin N18 motor için olan sessiz tip olan FMDVR60R modelini aldım. İçinden mavi ve kırmızı iki yay çıktı, bunlardan hangisini kullanmam gerekiyor ?
    En son düzenleyen DeNNis; 04-04-14, 10:58.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    öncelikle aracımdaki konfigurasyonla baslayalım

-ecufast remap
    -İskender Down pipe
    -BMC drop in filter
    -3.35 bobinler
    -forge re-circulation valve (veya adı DV) sesli olan
    -Alta boost gauge

öncelikle down pipe ve hava filtresi takıldı ve aracı calıstırmadan ECU Ecufaste götürülüp remap yapıldı , ilk hafta hersey cok guzeldi ama daha sonra arac basınç tutamamaya başladı ve sarsıntılı bir sekilde devirleniyordu, biz de waste gateden oldugunu bildigimiz için söktük ve içindeki yayın 19.5 psi basan aracıma yeterli olmadıgını gördük(basınc tam olarak özellikle actırılmadı) bunun üzerine Forge re-circulatin valve aldım ve sadece sarsıntı problemi ortadan kalkmadı aynı zamanda Keremin de dedigi gibi ayagınızı gazdan cekip tekrar gaza oturdugunuzda güç hala sizi bekliyordu gaz pedalında, ki muhtesem bir duygu diyebilirm (turbo arabası olanlar tekrar mı doldurucaz bunu diye hep üzülürler ) işte bu üzüntülere son vermek isteyen Forge DV alsın bendeki sesli olan model cok zevkli bence bazen selektör yapmaya bile gerek kalmıyor

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Flıtre konusu gibi burdada anlatım harika... Eğer r 56 ya birseyler yapmayı planlıyorsanız google yerine kereme sorun gerekli cevabın geleceği ne göreceksiniz
    Adamsın Yay arıyormusun hala ?

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Flıtre konusu gibi burdada anlatım harika... Eğer r 56 ya birseyler yapmayı planlıyorsanız google yerine kereme sorun gerekli cevabın geleceği ne göreceksiniz

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kerem ne güzel anlatmışsın canım DV çekti benm kaputun altına koyalım dursun çalışmasada
    Sana özel egsoz konusu açıcam

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Kerem ne güzel anlatmışsın canım DV çekti benm kaputun altına koyalım dursun çalışmasada

Bir yorum yaz:

• 997TT
    yanıtladı
    Bakalım,Aren dekı sessızı takmayı dusunuyorum...
    Konu yıne guzel bır calısma olmus

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Bu ara herkes sürpriz peşinde .
    Ozan bnmki de tıslii Bov var. Sıkıldım biraz da hindi mode gezelim.
    Talha'nın örnek 10 numero.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    İşte aradığımız örnek Haklısın Talhacım
    Tesekkur ederim. Bu arada tebrikler iyi konu olmus

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X