Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aracta yazilim yok yapmayida cok dusunmuyorum orjinalini cok bozmak istemiyorum acikcasi bu hafta komple supersprint takılcak insallah simdilik bunla yetinmeyi dusunuyorum )
Yazilim varsa aracta dv kullanmani tavsiye ederim, forge gayet iyidir.
Yazilim yoksa orjinali takip devam edebilirsin. S3 dumpvalveini ucuz oldugu icin tercih ediyorlar ama arac stocksa onun yerine orjinali kullan bence...
Aslı furkankizilay tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Merhabalar tekrardan aracımı alırken aldigim sahibi aracta s3 dumpvalve i var dedi ama s 3 un dumpvalve inin uydugunu zannetmiyorum olabilirmi boyle birsey aldigim kisininde cok bir bilgisi yoktu acikcasi orjinaliyle birlikte verdi orjinale dinmelimiyim farki nedir ?
S3'ün DV'sinin yayı daha sert ama hiç bir halta yaramaz. Zamanında yapılan custom yazılımlarında, Forge DV'nin kaçırdığı iddaa edildiği için S3 valfi uydurulmuştu.
Bir işe yaramıyor. Orjinali takın veya Forge alın derim ben. Aldığınız araçta yazılım mevcut mu ?
Merhabalar tekrardan aracımı alırken aldigim sahibi aracta s3 dumpvalve i var dedi ama s 3 un dumpvalve inin uydugunu zannetmiyorum olabilirmi boyle birsey aldigim kisininde cok bir bilgisi yoktu acikcasi orjinaliyle birlikte verdi orjinale dinmelimiyim farki nedir ?
Aslı mertmaltepe34 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Aracıma takalı 1 hafta oldu ve inanılmaz derecede faydasını gördüm, gaz tepkimesinin hızlandığını rahatlıkla hissedebiliyorum. Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir parça.
Ozellikle ayaginizi gazdan cekip tekrar gaza bastiginiz zaman eskisi gibi bastan doldurmuyor dolu dolu gidiyor
Aracıma takalı 1 hafta oldu ve inanılmaz derecede faydasını gördüm, gaz tepkimesinin hızlandığını rahatlıkla hissedebiliyorum. Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir parça.
Yeni bir ürün yakinda arabalarimizdan birinde deniyecegiz olursa hem fiyat olarak biraz daha avantajli hem de islev olarak biraz daha fazla ozellige sahip denemeden yine de yazmak yanlis olur
umarım denemeler başarılı olur. merak ettim ürünü şimdi
Yeni bir ürün yakinda arabalarimizdan birinde deniyecegiz olursa hem fiyat olarak biraz daha avantajli hem de islev olarak biraz daha fazla ozellige sahip denemeden yine de yazmak yanlis olur
Serkan aralarinda bir fark yok burda tamamen kullanicinin insiyatifinde olan bir durum ama ben sessiz olsni seviyorum yakinda bu dv olaylarina yeni bir soluk geliyor ve islevi mevcut kullandigimiz dv lerden biraz daha fazla
Bir yorum yaz: