Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 DV (Dumpvalve) Konusu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Jackie
    yanıtladı
    Aslı furkankizilay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yaptirmamak icin zor duruyorum tutuyorum kendimi hahaha )
    Galiba son söz bu oldu ve gidip yazılım yaptırıldı

Bir yorum yaz:

• furkankizilay
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Soft bir yazilimla cok keyifli oluyor ama
    Yaptirmamak icin zor duruyorum tutuyorum kendimi hahaha )

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Soft bir yazilimla cok keyifli oluyor ama

Bir yorum yaz:

• furkankizilay
    yanıtladı
    Aracta yazilim yok yapmayida cok dusunmuyorum orjinalini cok bozmak istemiyorum acikcasi bu hafta komple supersprint takılcak insallah simdilik bunla yetinmeyi dusunuyorum )

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Yazilim varsa aracta dv kullanmani tavsiye ederim, forge gayet iyidir.
    Yazilim yoksa orjinali takip devam edebilirsin. S3 dumpvalveini ucuz oldugu icin tercih ediyorlar ama arac stocksa onun yerine orjinali kullan bence...

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı furkankizilay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Merhabalar tekrardan aracımı alırken aldigim sahibi aracta s3 dumpvalve i var dedi ama s 3 un dumpvalve inin uydugunu zannetmiyorum olabilirmi boyle birsey aldigim kisininde cok bir bilgisi yoktu acikcasi orjinaliyle birlikte verdi orjinale dinmelimiyim farki nedir ?
    S3'ün DV'sinin yayı daha sert ama hiç bir halta yaramaz. Zamanında yapılan custom yazılımlarında, Forge DV'nin kaçırdığı iddaa edildiği için S3 valfi uydurulmuştu.
    Bir işe yaramıyor. Orjinali takın veya Forge alın derim ben. Aldığınız araçta yazılım mevcut mu ?

Bir yorum yaz:

• furkankizilay
    yanıtladı
    Merhabalar tekrardan aracımı alırken aldigim sahibi aracta s3 dumpvalve i var dedi ama s 3 un dumpvalve inin uydugunu zannetmiyorum olabilirmi boyle birsey aldigim kisininde cok bir bilgisi yoktu acikcasi orjinaliyle birlikte verdi orjinale dinmelimiyim farki nedir ?

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    forge dv sifiri asagi yukari 950 tl. sponsorumuz nimotech fiyat konusunda yardimci olacaktir.

Bir yorum yaz:

• CaptainMini
    yanıtladı
    fiyatları konusundada bilgi verebilirsek daha sağlıklı olacaktır

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı mertmaltepe34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aracıma takalı 1 hafta oldu ve inanılmaz derecede faydasını gördüm, gaz tepkimesinin hızlandığını rahatlıkla hissedebiliyorum. Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir parça.
    Ozellikle ayaginizi gazdan cekip tekrar gaza bastiginiz zaman eskisi gibi bastan doldurmuyor dolu dolu gidiyor

Bir yorum yaz:

• mrtmltp
    yanıtladı
    Aracıma takalı 1 hafta oldu ve inanılmaz derecede faydasını gördüm, gaz tepkimesinin hızlandığını rahatlıkla hissedebiliyorum. Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir parça.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Bu hafta hava hep yagisli hafta sonuna sanirim acicak hafta sonu umarim deneme sansimiz olur

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yeni bir ürün yakinda arabalarimizdan birinde deniyecegiz olursa hem fiyat olarak biraz daha avantajli hem de islev olarak biraz daha fazla ozellige sahip denemeden yine de yazmak yanlis olur
    umarım denemeler başarılı olur. merak ettim ürünü şimdi

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Yeni bir ürün yakinda arabalarimizdan birinde deniyecegiz olursa hem fiyat olarak biraz daha avantajli hem de islev olarak biraz daha fazla ozellige sahip denemeden yine de yazmak yanlis olur

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Serkan aralarinda bir fark yok burda tamamen kullanicinin insiyatifinde olan bir durum ama ben sessiz olsni seviyorum yakinda bu dv olaylarina yeni bir soluk geliyor ve islevi mevcut kullandigimiz dv lerden biraz daha fazla
    yeni bir soluk derken ? plan nedir ?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X