Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 DV (Dumpvalve) Konusu
Çöküş
X
-
GFB DV+ kullanan var mı aramızda ?
Stage 2 de problem yaşatır mı ?
Bir yorum yaz:
-
SSqv3'ü ben DEV'de kullandım
Çok eğlenceli ama orjinal turbo ile kullanan görmedim hiç..
Orjinal MINI'ye uygun olan KIT'i Nimotech Arenimo'nun elinde mevcuttu. Kendisiyle görüşülebilir..
Şirkette olduğum için resimleri göremiyorum
akşam eklerim, yada DEV'in proje konusunda görebilirsiniz.
http://www.miniclubtr.com/forums/sho...ighlight=dev20
Bir yorum yaz:
-
forge blow adaptör orijinal valfdede kullanılıyor 100-150 tl arası fakat adaptör olduğundan performansı çok kötü basınç kaçırıyor.forge yada gfb sesli tip denilen dump valve almalısınız yada emme manifoldunda kelebeğin ağzına giden hortuma orijinal blow off adaptör hortumu çıkıyor ondan alıp blowda takailirsiniz
Bir yorum yaz:
-
anladım sizin dediğiniz parça bu sanırsam , 90 lira hks çakmaları falan da var.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sesli, biraz elektronik bir cuf sesi
serkanin dedigi de dogru sadece ses aparati da takilabiliyor.. Bence bir bulusmada farkli araclarda ikisinin de sesini dinleyip almaniz daha faydali olur.. Bu ilanini yolladiginizin sesini ben begenmiyorum ornegin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bu sesli, biraz elektronik bir cuf sesi
serkanin dedigi de dogru sadece ses aparati da takilabiliyor.. Bence bir bulusmada farkli araclarda ikisinin de sesini dinleyip almaniz daha faydali olur.. Bu ilanini yolladiginizin sesini ben begenmiyorum ornegin
Bir yorum yaz:
-
o zaman direk şundan alayım kesin çözüm olsun ? Bu hindi gibi ses çıkaran mı yoksa direk "ÇUFF" eden mi ?Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFotograftan tam anlayamadim su an, ancak forge ise forgeun sessiz valfleri icin ses aparatlari var 150 tl civari yanilmiyorsam. Forge degilse valf nasil bir cozum uretilir bilemiyorum
http://www.powershoponline.com/FORGE...VE,PR-219.html
Bir yorum yaz:
-
Bileigim kadariyla forge sesli aparati orjinal valf ile birliktede kullanilabiliyor
Bir yorum yaz:
-
Fotograftan tam anlayamadim su an, ancak forge ise forgeun sessiz valfleri icin ses aparatlari var 150 tl civari yanilmiyorsam. Forge degilse valf nasil bir cozum uretilir bilemiyorum
Bir yorum yaz:
-
nerden bulucam hocam ses aparatını hemen alayım ? Bildiğimiz blow off mu alıcam ?Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSes aparati alabilirsiniz cok guzel oluyor o sekilde ben kendi aracimda bu sekilde kullaniyorum
Bide foto çektim dumpvalve bu arada gözüken değil mi ?

forge değil dimi bu ? ben forge var sanıyordum... " Achtung " yazısını okuyabildim üstünde bitek... Şu elemanda bundan taktırmış ilk sayfada ne oldugunu söylüyor , 4. sayfada da benim kinin aynısı var resmini çekmiş.
http://www.motoringalliance.com/foru...r56-s-jcw.htmlEn son düzenleyen Yiğit G.; 11-06-16, 19:42.
Bir yorum yaz:
-
Ses aparati alabilirsiniz cok guzel oluyor o sekilde ben kendi aracimda bu sekilde kullaniyorumAslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende forge var ama ne böyle hindi gibi ses yapıyor nede çuf luyor.. Sokak aralarında spor moda aldıgımda alttan çuff sesini anca duyuyorum neden benim kide hindilemiyor
Bir yorum yaz:
-
Bende forge var ama ne böyle hindi gibi ses yapıyor nede çuf luyor.. Sokak aralarında spor moda aldıgımda alttan çuff sesini anca duyuyorum neden benim kide hindilemiyorAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdv ile blow off ayni ise yariyor ikisinden birini takabiliyorsunuz. sessiz versiyonu da ses cikartir, youtubedan videolara bakabilirsiniz. sessiz versiyon, hindi sesi diye tabir ettigimiz sesi cikartiyor
ses aparatini taktiginizda ses tislamaya donuyor. bu istediginizde cikarip takabileceginiz bir parca tabi ama ac kapa ozelligi yok.
en guzel ses sessiz+ses aparatli valften geliyor sahsi fikrim. sesli olan cok sesli, sessiz versiyonu cok hindi gibi...
Bir yorum yaz:
-
genel olarak forge tercih ediyoruz, ama gfb'nin de iyi oldugunu duydum. hic tecrubem olmadi. izlenimleri bekliyoruzAslı BRS88 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen gfb taktırdım fiyat olarak daha uygun bütçeme uyduğu için umarım hata yapmamışımdır
Bir yorum yaz:
-
Ben gfb taktırdım fiyat olarak daha uygun bütçeme uyduğu için umarım hata yapmamışımdır
Bir yorum yaz:
-
aracı Aralıkta almıştım , hem haftasonları hemde yağmurlu havalarda çıkartmadığımdan birde üstüne lastiklerini değiştiremediğimden henüz tam performansını alarak kullanamadım aracı , lastikleri değiştirip bir alışıyım araca yazın dediğin ilaç gibi gelebilir 6 ayda bir yeni araba hissiyatı oh misAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle yapilmasi gereken ikili bence
yeni araba almis gibi tat verir oyle soyliyim 
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: