Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Kesinlikle girmeyin bu işe eğer bu şekilde bi planınız varsa forumda tavsiye edilen yerler var sıkıntısız problemsiz istediğinizden daha iyisini bulabileceğiniz yer vardır.
ECUFAST'i tavsiye ediyorum. Bu tip konularda KESİNLİKLE box tavsiye etmiyorum
kandırmaca, para tuzağı. Custom remap ile daha güzel verim alırsınız ve sorun sıkıntı yaşamazsınız.
Maslakta Ecufast'e uğrayın derim
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Sanmiyorum, 0 (212) 328 00 42 telefon numarasi. Alper veya Erdem Bey ile gorusun yardimci olmaya calisirlar. Daha evvel yapmamis olabilirler dizel Mini, ancak Mini tecrubeleri oldukca fazla
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
aynı marka box'u 160'lık scirocco aracımda kullanmıştım taktığım günün gecesi istanbuldan ankaraya yola çıktım , orada 2 saat zaman geçirdim tekrardan istanbula dönerken araba yolda arızalandı ve çekişten düştü , bütün yolu tın tın geldim sonra o "bok"su söktüm hemen , araç kendine geldi. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Kardeş bende elektrik ve elektronik mühendisiyim inan onlar aldatmaca 5 dollarlık board üzerine bende sana yapayım ama motoru yakarsın valla.Girme garantisi ve sertifikası olmayan işlere.
Yorum Yap