Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Konuda biraz karisiklik var galiba. Benim de kafam karisti. Konuyu acan arkadasin far temizlemesi fari acmadan, 300 olan far temizleme fari acarak oluyor galiba.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konuda biraz karisiklik var galiba. Benim de kafam karisti. Konuyu acan arkadasin far temizlemesi fari acmadan, 300 olan far temizleme fari acarak oluyor galiba.
Yo aslinda konu cok basit [emoji847]
Benim yaptirdigim (konuyu acan benim) yuzeysel temizlik. Acilmadan dis temizlik .birde acilarak yapilan temizlik var o yuksek fiyatli evet 300 civari. Hepsi bu
[FONT=Arial Black]34 EJ 8133
2006 MINI R53 S[/FON]
Far yenileten arkadaşların, plexi üzerine koruyucu bir cila veya pleksi ile uyumlu seramik türevi bir malzeme sürmesini tavsiye ederim.
Pleksi yapılan pasta işleminden sonra daha incelip, dış etkenlerden daha fazla etkilenmektedirler. Dolayısıyla uygulama öncesi hali atıyorum 3 yıllık ise uygulama sonrasında eski haline gelmesi 1 - 1.5 yıl olacaktır.
Yorum Yap