Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R50 Debriyaj Çok Yukarda Kavriyor
Çöküş
X
-
hocam komple volan mi degisti yoksa tamir mi edildi dediğiniz gibiyse boştan yere baski balata değiştirmiyim.Şuan debriyaj aşağıda istediginiz gibi kavriyor değil mi?
-
Aynı şey benim başıma geldi,volan dişlisinden kaynaklı olduğu söylendi, yaptırdım şu an pamuk gibi debriyajım,fazla geciktirmeyin bnce
Bir yorum yaz:
-
Aslı plaruno tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba arkadaşlar geçen hafta 2002 model manuel mini cooper sahibi oldum fakat anlamadığım bir şekilde debriyaj aşırı yukarda kavriyor ve geri vitese zor geçiyor
biraz araştırma yaptığımda baskı balatanin bitmis olabileceğini fark ettim.Sizce debriyajin bu kadar yukarda tutmasi normal bir olay midir? Baskı balata tavsiyeleriniz nelerdir ?
Teşekkürler...
Bir yorum yaz:
-
R50 Debriyaj Çok Yukarda Kavriyor
Merhaba arkadaşlar geçen hafta 2002 model manuel mini cooper sahibi oldum fakat anlamadığım bir şekilde debriyaj aşırı yukarda kavriyor ve geri vitese zor geçiyor
biraz araştırma yaptığımda baskı balatanin bitmis olabileceğini fark ettim.Sizce debriyajin bu kadar yukarda tutmasi normal bir olay midir? Baskı balata tavsiyeleriniz nelerdir ?
Teşekkürler...Etiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: