Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Lastik Önerisi + Direksiyondan Gelen Ses

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ben de geçmişte Bridgestone Potenza kullanıcısı olarak lastik hakkında görüşlerimi yazayım aklınızın kenarında bulunmuş olsun. Söylediğiniz gibi lastik gerçekten geç ısınıyor ve oldukça sert. Yol tutuşu bundan dolayı soru işareti gibi gelse de yine de iyi denilebilir. Islak zemin performansı çok güzel. Ancak bu lastik asfaltı seçiyor adeta. Heleki soğukken şehiriçinde bakımsız, yıllanmış bazı asfalt zeminlerde birkaç defa korkuttuğu oldu beni açıkçası. Bu arada bu lastik sert olduğu ve kolay kolay aşınmadığı için eskidiğini hiç hissettirmiyor ondan dolayı lastiğin ömrünün dolup dolmadığını görüntüsüne bakarak değil tarihe göre tayin edin derim. Hatta bu konuyla ilgili size kendi aracımdan sökülen Potenzaların hiçbir şekilde dışarıdan belli olmadığı halde görünmeyen kısımlarda ne hale geldiğini göstereyim şöyle:

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    sigpic

Yorum Yap

sorunlarınızın çözülmesine çok sevindim ...
      bende lastik alacağım konusu açılmışken yazayım istedim açıkcası lastiğe çok para vermek istemiyorum çünkü aracımı 2011 lci ile ve cm ile değiştirmeyi üdşünüyorum 1 yıl içinde KUMHO dediler geçen ışıklarda bir 4 farklı aracın üstünde gördüm birisi bmw m paketti hiç çekinmeden camı açıp sordum adam memnun olmadıgını söyledi kafam karıştı kumho 4 lastik 900 tl ye fiyat verdiler adam kesinlikle al çok rahat edersin dedi (!) kullanana aradaşımız nasıl performans sergiledi acaba ..
      \______
      /__|___\___
      [(O)_____(O)\

Yorum Yap

Fiyatının karşılığı olan bir lastik markası. Güçlü araçlarda gereksiz yerlerde sarma yapabiliyor. Benim de çevremden Kumho alıp memnun kalmayanlar oldu ondan dolayı ileride benim tercih etmeyeceğim bir marka. Ama sizin durumunuz için f/p olarak ideal olduğunu söyleyebilirim.
        sigpic

Yorum Yap

Ben bugune kadar 3 takim kullandim KUMHO R56 veya r53 icin gayet iyi cabuk isinir ama cabuk da biten bir lastiktir.
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Ben bugune kadar 3 takim kullandim KUMHO R56 veya r53 icin gayet iyi cabuk isinir ama cabuk da biten bir lastiktir.
            teşekkürler hocam bilgi için denizli de yollar berbar benim lastiklerde runflat taka tuka gdiyoruz adam runflat olmayan lastik verelim dedi biraz daha konfor alırsın ve ciddi ciddi konforda değişiklik olur demişti ozmn düşüneyim ben bunu bi
            \______
            /__|___\___
            [(O)_____(O)\

Yorum Yap

Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              teşekkürler hocam bilgi için denizli de yollar berbar benim lastiklerde runflat taka tuka gdiyoruz adam runflat olmayan lastik verelim dedi biraz daha konfor alırsın ve ciddi ciddi konforda değişiklik olur demişti ozmn düşüneyim ben bunu bi
              Aracinizda yedek lastik yoksa yaniniza iki kutu lastik spreyi alin yola devam edin
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

birde işin o kısmı var değil mi neyse ki bağajım kocaman alır koyarım aklınızda olsun zaten aracımı satıp 2011 lci kasa aalmayı düşünüyorum...
                \______
                /__|___\___
                [(O)_____(O)\

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X