aracı 3 ay önce aldım aracın heryerinden ses geliyordu önce yağ filtresi yağ hava filtresi benzin filtresi klima gazı v.s değiştirdim dedilerki sağ arka amortisör patlak ancak ikisininde değişmesi lazım değiştirdim ses kesilmedi rot balançıya gittim rot ve balans ayarı yaptı jantta ufak bi yamukluk varmış onuda düzeltti ustaya gittim tekrar motor üst takozu bitmiş değiştirdim sesler bayağı bi azaldı neyse el freninde bi tutmama problemi vardı onuda halllettik marşta kaçırma vardı onuda hallettik ancak sesler kesilmedi özellikle 3.vitesten 2.vitese alırken cırtlama ve şanzumandan gelen acayip bi sürtünme sesi bilyeler sanırım neyse tekirdağda hiç bu usta sökmedi bi ark sayesinde bi usta söktü neyseki şanzumancıda bulduk bilye ve senkromeçle işi halletti baskı balatada aldım artı keçeler ve akslarıda değiştirdim sökmüşken yani 5 bin tl harcadım usta dediki debriyaj ayırmıyor üst ve alt debriyaj merkezi sorunlu son olarak bu merkezleri bekliyorum sizce sonunda bu araç tamamen sessiz yürürmü yoksa usta bana başka parçada aldırırmı yorumlarınızı bekliyorum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R 50 2003 mini cooper sorunlar silsilesi
Çöküş
X
-
selam, forum kurallari geregi, uyelerimiz bolumunde kendinizi, mctr garaj bolumunde aracinizi tanitmanizi rica edecegiz.
konuyla ilgili olarak da sponsorumuz A.Y.N auto'ya basvurabilirsiniz. kendileri mini konusunda oldukca tecrubeli.. istanbul disindan oldugunuzu biliyorum ancak istanbula gelip butun sorunlar hallolmus sekilde donmek daha masrafsiz olabilir gunun sonunda..doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap