Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Motor calismiyor

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Motor calismiyor

Selam Millet,

arabamin yagisini bugün degistirdim ve hadi bakalim sogutma sivisi da cok garip bir hal aldigi icin biraz akitip yeniden doldurdum. Arabayi calistirdigimda önce klima sogutmadi ve sonrasi arabanin akküsü bitik olmamasina ragmen calismadi. Mars basiyor ama araba calismiyor. Klima normal calisiyor ama ne sogutuyor ne de isitiyor. Bir türlü de motor calismiyor. Acaba sogutma sivisini doldurduktan sonra havasini birakmadigim icin olabilir mi? Tüm siviyi birakmamisim sonradan fark ettim. Sirf öndeki görünen beyaz kap/kutudaki siviyi cekip yeniden doldurdum.
    En son düzenleyen MrV; 19-09-15, 20:54.
    Some men just want to watch the world burn

Sponsorumuz ayn auto'yu arayıp konuyla ilgili bilgi ve gerekli desteği alabilirsiniz.yusuf abi kesinlikle size yardımcı olacaktır bazı işleri işini gerçekten iyi yapan kişilere bırakmalıydınız inşallah ağır bir arıza ile karşı karşıya kalmazsınız.
    #GAP26

Yorum Yap

Termostat sorunu olabilir ona benziyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Termostat mushuru diye bir parca var. Ondan kaynakli olabilir. Doa nin basina da bu tip bir sikinti gelmisti onceki arabada. Yardimci olacaktir gorurse
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aküyü gece doldurdum ve arabayı çalıştırabildim. Anca servise kadar gitti. Orda akü bozulmuş dediler yenisini takdirdim. Diğer dinamolar sorunsuz çalışıyordur test sonrasi.

Malesef klima da ama bir yerden sızıntı varmış ve o sızıntı içerden geldiği için iç bölüm sökülmesi gerekiyor. Yarin yakında bir ustaya bırakacağım. Ardından ya petek değişecek veya kaynak yapılacak. Duruma bakilacak artık.

Yusuf usta iyi olabilir, malesef daha tanışamadim. Bir kaç hafta önce bir işlem için sorduğumda malesef biraz pahalı geldi ve başka bir yer tercih etmek zorunda kaldim.

Yorum Yap

Yanlışlıkla iki kere mesaj yayınlamış..

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
            X