Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Aşırı yakma, silkeleme...

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    egzantrikli gibi calisiyor bu ara ara gaz verme problemi benim gpmde de var, anlamsiz bir sekilde gaz veriyor...
    Dimi sanki dereceli var gibi Anlık yakıt tüketimi böyleyken aşırı yüksek gösteriyor. Bakalım yarın bi terslik çıkmazsa orj diagnos a bağlıycaz, Delphinin diagnos'unda arıza kaydı çıkmadı.

Birde kaçtane Cooper S videosu izlediysem hepsinin egzozda patırdama var benim aracımda hiç yok bunun belli bi sebebi varmı?

Yorum Yap

Aslı morpheus tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Dimi sanki dereceli var gibi Anlık yakıt tüketimi böyleyken aşırı yüksek gösteriyor. Bakalım yarın bi terslik çıkmazsa orj diagnos a bağlıycaz, Delphinin diagnos'unda arıza kaydı çıkmadı.

Birde kaçtane Cooper S videosu izlediysem hepsinin egzozda patırdama var benim aracımda hiç yok bunun belli bi sebebi varmı?
      sport modunda patirdamasi lazim normalde
      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        sport modunda patirdamasi lazim normalde
        Aracım manuel??

Yorum Yap

Aslı morpheus tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Aracım manuel??
          R53 bilgim bu kadar yetersiz areni yonlendiriyorum hemen
          doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
          2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
          3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
          4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
          5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
          6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
          7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
          8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

yüksek basınç pompası olabilir mi acaba...

Yorum Yap

Bugün aracı Würth diagnosa bağladık hata olarak Gaz Pedalı konum sensör arızası 1 ve 2 verdi. Usta Gaz kelebeği veya pedal olabileceğini söyledi pedalı değiştirdik değişen bişey olmadı. kafayı yedirtcek bu araba bana bu hataları neden verir R53 Ustalarının yorumlarını bekliyorum

Yorum Yap

Orjinal diagnos arıza tespitinde daha başarılıdır diğer universal cihazlar da hata payı oldukça yüksektir mini tecrübe si olan birisi için universal cihaz da iş görür ama tecrübesi yok ise universal cihazın verdiği hatalar usta yi da sizde yanıltabilir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Aslı AYN Auto tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Orjinal diagnos arıza tespitinde daha başarılıdır diğer universal cihazlar da hata payı oldukça yüksektir mini tecrübe si olan birisi için universal cihaz da iş görür ama tecrübesi yok ise universal cihazın verdiği hatalar usta yi da sizde yanıltabilir.

Öncelikle İlginiz için teşekkür ederim.

Siz ne yapmamı önerirsiniz? Bir sorum daha var size. Benim aracımın yakıtıda şuanda çok fazla ateşleme ile ilgili bir problem yok bujileri falan yeni değiştirdim. Acaba MAP sensörü temizliği işe yararmı?

Yorum Yap

önerim öncelikle orjinal bir test cihazına bağlayıp arıza verilerini okumanız olacak map sensörü sizin arızanın kaynağı bile olabilir fakat bunu ezbere söylemek biraz kolay olur aracı görüp incelemeden tahmin yürütmek sizi boş yere masraf sokmak istemem map sensörü nün temizliği diye bir işlem yok maalesef parça da arıza varsa zaten aracın beynine kayıt etmiştir o yüzden ısrarla orjinal bir test cihazına baglamanizi tavsiye ediyorum

Yorum Yap

Aslı AYN Auto tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      önerim öncelikle orjinal bir test cihazına bağlayıp arıza verilerini okumanız olacak map sensörü sizin arızanın kaynağı bile olabilir fakat bunu ezbere söylemek biraz kolay olur aracı görüp incelemeden tahmin yürütmek sizi boş yere masraf sokmak istemem map sensörü nün temizliği diye bir işlem yok maalesef parça da arıza varsa zaten aracın beynine kayıt etmiştir o yüzden ısrarla orjinal bir test cihazına baglamanizi tavsiye ediyorum

Bugun orjinal diagnosa bagladik hata vermedi. Dun silmislerdi hatayi o yuzden hatayi ogrenemedik. Gaz kelebeginin fiyatini bana ozelden atabilirmisiniz ikinci el de olabilir saglam olsun yeter.

Yorum Yap

Benim tombul 2012 doğumlu garantisi mayıs ayında bitti geçen ay silkelemeler başladı hemen ayn ye koştum dediler şanzıman olabilir eyvahlar olsun git bir borusana yeni bitti garanti nedir bunun sebebi de dediler hemen acil servise gittim 2 senede bozulsun diye mi yapıosunuz bunları dedim yok mok ıvır kıvır en sonunda çözüldüler bunlar narin araçlar istanbulun yolu trafiği pisliği buna gelmio diye hele kapalı trafik için hiç elverişli motorlar olmadığını da üstüne basa basa söyledi mühendis arkadaş. Neyse bıraktım bende kızımı diagnos yol testi vs derken mekanik sorun yok dediler benzini boşaltıp onaylı benzinle 100km yapıp test ettiler ve bujileri değiştirmişler ki zaten nisan da bu araç servise girdi frenleri değişti termostatta bir parça değişti vs o zaman neden görmediniz bujileri dedim yorum yok dediler .... Şimdi sorun yok sanırım geçen hafta 5 gün motor arıza ışığı yandı götürmedim söndü o neydi bilemiyorum😅 ama öğrendim ki garajda tutup arada gezdiren arkadaşlar doğru yapıyormuş mini keyif arabası olmalı her gün tepesinde trafik çektirmemeliymiş kafası atıyormuş😎

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Sana doblo alalim kubi ailecek dolusur istanbulu a dan z ye gezersin
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Lada niva ya ne dersin😉 beni anca o paklar 😎

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                            X