Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Jant & Fren

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Jant & Fren

Merhaba arkadaşlar,

lastiklerim neredeyse slick seviyesine geldigi için lastik alirken bir jant da alayim dedim. Biraz araştırdıktan sonra replika ve (güya) oem jantlara takildim sahibinden. Fiyatlar 800-1200 TL arasi. Benim tercihim siyah cooper works jantlarindan yana olacaktir. Orjinal desen 1000€+ veresim yok ama aklima takilan da replikalar dayanıklı midir? 150 ile giderken öbür tarafi boylamayim Kullananlar var mi? Tavsiye eden olur mu?

Ayrica balatalar da sizlere ömür artik. Brembo, Textar, EBC, Ferodo gibi ön + arka balata ve disk ucuza nerden bulurum?

Son olarak da camlari karartmak istiyorum. Arkalar daha koyu olup da önler biraz daha acik olabilir. Nerde ve kaca yaptirabilirim?

Teşekkürler
    Some men just want to watch the world burn

selam, jant konusunda genelde orjinalciyim, ama replika kullanmisligim da var tabiki... bahsettiginiz replika jcw jantlarinin goruntusu biraz farkli. sihah renkte cok anlasilmayabilir, anlayan anlar sadece, ama fiyatlari cok uygun. guvenligi konusunda birsey diyemicem, ben kullandim basima birsey gelmedi, ama kotu yonlendirmek istemiyorum
    balata disk konusunda ebc tavsiye ederim. sponsorumuz aynnin elinde olabilir. olmazsa da yardimci olcaklardir...
    cam filmi icin de bostanci llumar, uskudar llumar, maslak tanzer cam film, bunlari tavsiye edebilirim, hangisine yakinsaniz
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
    X