Herkese mrb 2003 model cooper sahibiyim aracımda ufak ufak locam boya isleri var ön kaputun ortasındada bombe olan yerde bir göçük oluştu arkadaşım arabanın üstüne zıpladı kabut içine girdi çekme işlemi olmuyor punto ile yapılacak işlem içinde boyanın kazınması lazımmış bende komple bel altı boya yaptırmak istiyorum aracıma şuanlık satma gibi bir düşüncem yok aracımın trameri temiz ilerde satacağım zaman beni ne gibi kötü sonuçlar bekler ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bel Altı Temizlik Boyası
Çöküş
X
-
Bel Altı Temizlik Boyası
Öncelikle merhaba aracınızın üzerinde zıplayan arkadaşlarınızı kınıyorumkaputta boya işlemi satarken sıkıntı olabilir ama boya yaptiracaksaniz benim ilk tavsiyem boya öncesi,yapım aşaması ve Sonrasını mutlaka fotograflayin. belki ileride aracı satarsanız Alici arkadasın ici ferah olur.Duzgun bir usta tercih edin. Bir de sadece bir ustaya sormayın bir kac yere götürün belki baska bir usta boyamadan duzeltebilir. Çökük alanı çektirin ilk once belki ufak bir bölüm sırıtır oraya da Şerit falan düşünülebilir. Sonuç olarak kaputta boya Aracın değerini düşürecektir.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
-
aynen onura katiliyorum. butun asamayi fotograflarsaniz boyamadan once, gercekten temizlik boyasi oldugu anlasilacaktir...doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
Yorum Yap