Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
eksoz sesi
Çöküş
X
-
Bunlar benziyor benim sisteme, ama mutlaka orta susturucu olmasi lazim. Araba corvetteden fazla ses cikartiyor yoksa
Ilk 19 Mayis Bulusmamizi, (1. Senemizi) hatirlayan varmi1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
Aslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem yıksın ortalığı hiç sorun değil..çıkarabildiği kadar çıkarsındiyorum ya 7 km ev ile iş arası.zaten takacağım 2-3 ay oda araba satılmazsa..son susturucu da vanalı olur.kesebildiği kadar keser sesi..ama sona kadar katsız susturucusuz gelsin
Ses olduğu yerde çıkar.. O yuzden diyorum1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSupercharger bir nevi atmosferik abi, düz boruda yurutemezsin...
Ses olduğu yerde çıkar.. O yuzden diyorumhiçyok şuan
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSupercharger bir nevi atmosferik abi, düz boruda yurutemezsin...
Ses olduğu yerde çıkar.. O yuzden diyorum
Yorum Yap
-
Aslı Jackie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim R53 gp de düz boru yapmıştım bi ara sesi merak edip. Böyle bişey olamaz . Abartmıyorum gaza basınca sağa sola çekiliyodu araçlar, gazı kesince zaten atış talimleri başlıyodu, çok kişi korkup zıplıyodu. Ama araba o şekilde yürümüyo Kerem haklı
bende bi ara 2005 senesinde 106 ya magnex takacaktım.komple söktük hıdırdan sonra boru bulamadı eksozcu yarım saat öyle dolaşmıştımaman tanrım didim
iyi yakmamışız arabayı
Yorum Yap
-
Aslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı göstervideo varsa görmek isterim
bende bi ara 2005 senesinde 106 ya magnex takacaktım.komple söktük hıdırdan sonra boru bulamadı eksozcu yarım saat öyle dolaşmıştımaman tanrım didim
iyi yakmamışız arabayı
Mahalleme giremiyodum sesten o derece, çok düşman edindim
Yorum Yap
-
Aslı Jackie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEve gidince bulmaya çalışiyim, inşallah duruyodur
Mahalleme giremiyodum sesten o derece, çok düşman edindimartık kestiği kadar.
Yorum Yap
-
Sese takılıyorsun ama düz boruyla, 100 km'yi geçmen bile zorlaşır..
Manifoldlu şahin olur abi, bilgine1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap