Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

eksoz sesi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

eksoz sesi

selamlar

öncelikle bana sakın apaçi demeyin ama evle iş arası 7 km onuda doyasıya sıka sıka yaşamak istiyorum
    aracımda şuan warex tarzı kumandalı bir eksoz var ama kat vs üzerinde duruyor.

daha önce 106 ep3 typer vti tarzı araçlar kullandım hepsinde düzboru vardı ve sesi beni tatmin ediyordu r53 de bu sesi almak için ne yapmak gerekir
    eksozu açtığımda sadece vites geçişlerinde ve ayağımı gazdan çektiğimde çatırtı patırtı oluyor okadar onun dışındaki ses çok tiz

videoda da gördüğünüz gibi eve gitmeden önceki son düzlük çok sağlam ve günün tüm stresini orada bırakıyorum.
    videodaki sesi alabilirsem onu isterim.yok alamazsam da nasıl bişeyler yaparak sesi arttırabilirim

şimdiden teşekküler

birde şu var
    son iki topu söktürmüştüm kumandalı takılmadan önce bi çıkmıştım

Yorum Yap

Hahaha abi ep3 sesi yakalayamazsin onu simdiden soyliyim jetin sesi cok guzeldi, kekuti konuyu gorsun aydinlatir
      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Hahaha abi ep3 sesi yakalayamazsin onu simdiden soyliyim jetin sesi cok guzeldi, kekuti konuyu gorsun aydinlatir
        çatara pataradan çok eksoz sesi duymak istiyorum yaz geldi kanım bitlendi

Yorum Yap

İlk videodaki sesi yakalayamazsınız genelde R53 lerde iskenderin yaptığı eksozları kullandı çoğusu bende onu kullanmaktayım daha az ses isteyenler JCW terch eti onları bulup takamayanlarda bir dönem oneball yaptılar bi video cekip iskenderin verdiği sesi gösterebilirim size örnek olsun
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            İlk videodaki sesi yakalayamazsınız genelde R53 lerde iskenderin yaptığı eksozları kullandı çoğusu bende onu kullanmaktayım daha az ses isteyenler JCW terch eti onları bulup takamayanlarda bir dönem oneball yaptılar bi video cekip iskenderin verdiği sesi gösterebilirim size örnek olsun
            bir dönem one ball kullandım ses çıkmıyor ki video süper olur. teşekkürler

Yorum Yap

Headers yaptirmassan ne typer sesi alirsin ne de kaliteli
              Headers ile one ball egsoz olarak benim eski aracim var. Bi de ayni setupta sanirim Halugun GP Var.

Bence r53 duzgun headers ve one ball sesi ne typer birakir ne pejo
              Sirf bu yuzden r53 um olsun istiyorum
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

JET'in dyno videosu var. Paylasirim gun icinde sirf o yuzden asiktim arabaya

Yorum Yap

Suan benim setupta aynı iskender headers one ball yarın iş çıkışı bir video yüklerim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

http://youtu.be/vHz5W2ebzbg

biraz kalite düşük ama eski video işte, aren zayıf falan

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Headers yaptirmassan ne typer sesi alirsin ne de kaliteli
                      Headers ile one ball egsoz olarak benim eski aracim var. Bi de ayni setupta sanirim Halugun GP Var.

Bence r53 duzgun headers ve one ball sesi ne typer birakir ne pejo
                      Sirf bu yuzden r53 um olsun istiyorum
                      headers yaptırıcazmı yoksa hazırınımı alıcaz?güzelmiş videoyu izledim

Yorum Yap

Ben RMW tavsiye ederim. Yada iskender abinin yaptigi longtubelar var. Ama beklememek gerekir, isko yapar ama cok zaman aliyor yogunlugu asiri fazla

RMW tavsiye ederim, bende RMW vardi, orta kazan ve one ball

Yorum Yap

fiyatı nekadar biliyormusun? isko herhalde bu yaza yetiştiremez benimde bütün hevesim kaçar

Yorum Yap

Aslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            fiyatı nekadar biliyormusun? isko herhalde bu yaza yetiştiremez benimde bütün hevesim kaçar
                            abi yapar ya, dogru zamanda gitmek lazim yanina
                            doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                            2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                            3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                            4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                            5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                            6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                            7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                            8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

mesela bu olurmu? değermi bu paraya?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...90437587/detay

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X