Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Hidrolik Beyni :((((

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Hidrolik Beyni :((((

Değerli forum üyeleri,
    Aracımın hidrolik beyni arızalı ve sabahları ilk çalıştırmada stop ediyor. Hidrolik beyni bulma şansım?ve fiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz?

Hidrolik beyni derken hangi parçadan bahsettiğiniz anlaşılmadı ve aracın stop etmesiyle ilgili bir bağ kuramadık eğer daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırız .

Yorum Yap

üstad,
      ustanın telefonda söylediğini direk aktardım, şanzımanın içinde yer alan bir beyin söz konusu, şanzıman beyni de olabilir. Çünkü türlü ustadan türlü terimler duydum. Ama şanzıman ile alakalı kesinlikle.

Yorum Yap

Aslı Tibuk5361 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        üstad,
        ustanın telefonda söylediğini direk aktardım, şanzımanın içinde yer alan bir beyin söz konusu, şanzıman beyni de olabilir. Çünkü türlü ustadan türlü terimler duydum. Ama şanzıman ile alakalı kesinlikle.
        İstanbula gelebilme ihtimaliniz varsa eğer inanınki oradan daha ucuza ve garantili şekilde aracınızın sorununu çözersiniz. Yani ankaradan istanbula gidilirmi demeyin bence türlü türlü yanıtlar almazsınız net olarak teşhisi koyar AYN. ve çözer.
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Selamlar,

hidrolik beyinse (direksiyon konusunda) benim başima da geldi. İstanbul da hem Maslak da hem İkitelli sanayisinde yapiyorlar. Masraflar herşey dahil 350-750 TL arasi. Sirf beyin degisicekse veya için deki sorun kolay cözülürse(yeni platin ve çip) ozaman 350 TL. Yeni pompa 750 bulabiliyordu. Önceden sormakta fayda var! Ayrica dikkat. Akü de sonuna kadar biter ve araba çalışmaz duruma gelir.

Garanti Torna Maslak da yaptirdim.
          Some men just want to watch the world burn

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
          X