Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Çok Yakıyor !

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Çok Yakıyor !

Öncelikle merhabalar.
    2002 model Cooper R50 kasa bir aracım var. Ilk defa bir Mini sahibi oldum daha önceden sadece gördüğümde hayretle bakardım araca ve merak ettim aldım. Araç ile ilgili hiç bir bilgim yok Inşallah yavaş yavaş sağını solunu kullanarak öğreneceğim.
    Ilk olarak sormak istediğim aracım fazlası ile çok yakıyor. 100 km'de 10.5 litre gösteriyor. Bu normal midir yani bu araç bu kadar yakıyor mu?
    Ikinci sormak istediğim de aracı düşük devirlerde kullandığım da mesela 2000 - 3000 devirde araçta titreme oluyor gaza bastığımda sanki motor zorlanıyor gibi. Ama yüksek devirlerde hiç öyle bir sorunum yok gayet seri ve akıcı şekilde araç gidiyor. Acaba buji ya da kablolarında mı sorun vardır?
    Şimdiden teşekkür ederim ve aracı yeni aldığım için buradan size aklıma takılan soruları sorabilir miyim?

Selam, oncelikle aracinizin yakisi gayet normal, eger arac otomatikse tabi... Cekis problemine gelicek olursak, bunun bir suru nedeni olabilir, debriyajdan kaynakli bir problem olabilir veya atesleme enjektor problemi olabilir, maf sensorunde problem olabilir, ya da oksijen sensorunde olabilir. En guzeli sponsorumuz ayn autonun araca bir goz atmasi olacaktir
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Gökhan kardeşim araciniz tanıdğımız bi arac fakat son hali nedir bilemiyoruz. 10.5 normal bi deger.Fakat diğer sorunlarınız doa arkadaşımızında bahsettiği gibi bikaç sebepten kaynaklanabilir en doğru cevaba ulaşmak adına sponsorumuza uğrayıp bi gözden geçirtmenizi tavsiye ederim. Birde sizi ve aracınızı üyelerimiz ve mctr garaj altinda konularinizi bekliyoruz.
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı PropofoL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Öncelikle merhabalar.
        2002 model Cooper R50 kasa bir aracım var. Ilk defa bir Mini sahibi oldum daha önceden sadece gördüğümde hayretle bakardım araca ve merak ettim aldım. Araç ile ilgili hiç bir bilgim yok Inşallah yavaş yavaş sağını solunu kullanarak öğreneceğim.
        Ilk olarak sormak istediğim aracım fazlası ile çok yakıyor. 100 km'de 10.5 litre gösteriyor. Bu normal midir yani bu araç bu kadar yakıyor mu?
        Ikinci sormak istediğim de aracı düşük devirlerde kullandığım da mesela 2000 - 3000 devirde araçta titreme oluyor gaza bastığımda sanki motor zorlanıyor gibi. Ama yüksek devirlerde hiç öyle bir sorunum yok gayet seri ve akıcı şekilde araç gidiyor. Acaba buji ya da kablolarında mı sorun vardır?
        Şimdiden teşekkür ederim ve aracı yeni aldığım için buradan size aklıma takılan soruları sorabilir miyim?
        Hayırlı uğurlu olsun, aracınızı ve sizi tanımak isteriz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
        16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Merhaba hoş geldiniz
          34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
          34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Hosgeldinizzz

Yorum Yap

Hoşbulduk, Teşekkür ederim herkese.

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Selam, oncelikle aracinizin yakisi gayet normal, eger arac otomatikse tabi... Cekis problemine gelicek olursak, bunun bir suru nedeni olabilir, debriyajdan kaynakli bir problem olabilir veya atesleme enjektor problemi olabilir, maf sensorunde problem olabilir, ya da oksijen sensorunde olabilir. En guzeli sponsorumuz ayn autonun araca bir goz atmasi olacaktir

En kısa zamanda götüreyim ama şu an işten dolayı vakit bulmam zor gibi , araç yatacak biraz kapıda.

Yorum Yap

bendede aynı model var otomatik ayrıca fakat 9.8i geçmiyor

Yorum Yap

Konuyu hortlatmam gerek sanırım Değerli mini kullanıcıları , r50 araç sahibiyim, aracın yakıt tüketimi inanılmaz tuhafıma gidiyor,bilgisayar 13-14 lt arasında seyir ediyor ama kendi hesaplarıma göre 8-10LT/100km arası tüketim var. Kim doğru kim yanlış

Yorum Yap

Aslı Tibuk5361 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Konuyu hortlatmam gerek sanırım Değerli mini kullanıcıları , r50 araç sahibiyim, aracın yakıt tüketimi inanılmaz tuhafıma gidiyor,bilgisayar 13-14 lt arasında seyir ediyor ama kendi hesaplarıma göre 8-10LT/100km arası tüketim var. Kim doğru kim yanlış
                    Bence sifirlayin ve biraz uzun yolda kullanin o zaman ortalama normale donecektir.
                    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı Tibuk5361 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Alen bey haklı,Kesinlikle sıfırlayıp tekrardan bakın.Sıfırladıktan sonra %90 sizin hesabınıza denk gelecektir.
                      sigpic

Yorum Yap

İkisinin arasi olsa bile iyi yakit tuketimi
                        doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                        2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                        3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                        4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                        5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                        6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                        7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                        8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

R50-53 modellerinde bence de tuketiminiz normal. R56'larda cok daha dusuk kaliyor tabi. Bu tuketimin 2 litresini Istanbul'a baglayabilirsiniz. Izmir'de durumlar cok degisir
                          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                          X