Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bakım zamanları

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bakım zamanları

Merhaba aracım 2004 1.6 mını one suanda 114000 km de yaklaşık 20000 km önce aldım ve ilk mini sahibiyim bu nedenle bakım zamanlarını bilmiyorum aldığım kişide satış yapılırken bakımlarının yeni yapıldığını ve sorunsuz olduğunu söledi ve çok bilgi sahibi olamadım kaç km aralıklarında nelerin değişmesi gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim tşkler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kullaniminiza gore degisir, ama ortalama en kotu 10.000de bir yaptirmanizi tavsiye ederim. 20k dir bakim yapilmadiysa sponsorumuz ayn autoya ugrayin derim...
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

2. El arac alindiginda mutlaka ve mutlaka servise goturun yagini degistirin diger ihtiyaci olan neler varsa oncelik sirasina gore yaptirin bu sekilde siz kendi servis periyodunuzu belirlemis olursunuz , biz modlu ve devir donenen araclarimizda 5000 kmde bir en azindan yag degisimi yapariz fakat siz 10000 kmde bir yaginizi degisseniz araciniz icin cok daha iyi olacaktir

Yorum Yap

Aslı dtcans tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Merhaba aracım 2004 1.6 mını one suanda 114000 km de yaklaşık 20000 km önce aldım ve ilk mini sahibiyim bu nedenle bakım zamanlarını bilmiyorum aldığım kişide satış yapılırken bakımlarının yeni yapıldığını ve sorunsuz olduğunu söledi ve çok bilgi sahibi olamadım kaç km aralıklarında nelerin değişmesi gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim tşkler.
        Merhabalar,

Öncelikle "Üyelerimizi Tanıyalım" kısmında kendinizi ve MINI'nizi tanıtabilirseniz çok seviniriz.

Keyifli forumlar
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Tşk ederim ilginiz için kendimi tanıtma işlemini hemen yapıyorum bu arada peki filtre vb seylerin değişimi nasıl oluyor bakımla birlikte sanırım onların km aralığı nedir ? Yani aldığımda değiştirilip aldıysam bidaha ne zaman değiştirmeliyim

Yorum Yap

Tşk ederim ilginiz için kendimi tanıtma işlemini hemen yapıyorum bu arada peki filtre vb seylerin değişimi nasıl oluyor bakımla birlikte sanırım onların km aralığı nedir ? Yani aldığımda değiştirilip aldıysam bidaha ne zaman değiştirmeliyim

Serviste rutin bakımda polen filtresi kontrol edilir çok kirli değilse hava tutulabilir yalnız değiştirmek sağlığınız açısından çok daha iyidir ,

Hava filtreniz aynı şekilde durumuna bağlıdır ama değişmesi bu seferde aracın sağlığı için iyidir ,

Aracınızın aslında benzin filtresini değiştirmenizi tavsiye ederim aslında 50000 KM de bir değişmesi gerekmektedir malesef ülkemizdeki benzin bir miktar kalitesiz mutlaka benzin filtrenizi değiştirtin

zaten yağ değişiminde yağ filtresinin değişmesi gerektiğini söylememe gerek dahi yok

Yorum Yap

Peki filtreleri yağ hariç internetten temin etme şansım varmı yaşadığım yerde bir tanıdığım usta var siz temin edin değişimlerini gerçekleştiririz dedi en yakın servis bana 400-500 km olduğu için böyle bişey yapacagım

Yorum Yap

Peki filtreleri yağ hariç internetten temin etme şansım varmı yaşadığım yerde bir tanıdığım usta var siz temin edin değişimlerini gerçekleştiririz dedi en yakın servis bana 400-500 km olduğu için böyle bişey yapacagım
                Konuyla ilgili Sponsorumuz AYN auto size tedariği sağlayabilir.

0212 286 00 32
                Kendileriyle görüşürseniz yardımcı olabilirler.

Yusuf veya Ahmet Usta
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Tşkler arıyorum hemen

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                  X