Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Güncel Disk ve Balata tavsiyesi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Arkadaşlar yarın AYN'de ön takım yapılırken diskleride değiştirmeyi düşünüyorum Öle çok basan eden biri değilimdir..Delikli modellere gerek var mıdır ?

Balo markasını bilen var mı ya da başka marka tavsiyelerinede açığım tek isteğim aracı uzun soluklu kullanacağım için sorun yaratmayacak disk ve balata uyumunu yakalamaktır.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Ebc iyidir. Stoptech de bakanilirsin ama kişisel tercihim tüm araçlarımda ebc den yana olmuştur
    Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Gazlamiyorsan deliklilere gerek yok, gazliyorsan da gerek yok zaten kanalli olmasi yeterli.

Zaman gecti sen alacagini aldin sanirim ama, ben de yarin degistirecegim frenlerimi, mevcut stoptech delikli&cizgili diskler(uzerinde kilcal catlaklar olustu) yerine OEM parca referansli Brembo 276mm düz disk aldim tornada cizdirdim ebc yellow stufflarla beraber yarin takacagim, arkaya oem balata takarim.

Fren hortumlarim celik, hidrolik motul. Rodaj sonrasi yorumlarimi paylasirim beklentim buyuk

Yorum Yap

Katakunti volkan naptın kardeşim ne taktınız
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Baskan Dun cok kararsiz kaldim stoptech catliyo dediler ebc icinde nette cok sikayet vardi kalitesiz titreme yapiyo ses yapiyor gibisinden oem set 700-800 e maloluyordu fren yeri gelir hayat kurtarir dedim paraya kiydim ebc yellow balata ve ebc gd serisi disk taktirdim on takimda yapilinca araba kendine geldi yalniz urunle ilgili su an net bir yorumum yok maslaktan Yesilkoye adim adim 2 saat 15 dkda geldim ilerleyen gunlerde basliga urunle ilgili dusuncemi yazarim..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Hayırlı olsun iyi karar vermişin.
            Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Tesekkurler swiss pisman olmayacagimi dusunuyorum )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Pisman olmazsin guzel tercih Gule gule kullan

Rodaj asamasinda dikkat et trafige kalmissin ama ilk baslarda 50-60'li hizlardan yavaslayarak, sonra 100'den yavaslayarak frenlemelerle alistirip, durmamal gerekiyor. Durursan da hemen freni birakmali diske yapisik kalmamasini saglamalisin ilk baslarda.

Senin icin biraz gecti sayilir artik ama bilmeyenler icin ek bilgi olsun

Ben de bugun biraktim aracimi servise, rodaj sonrasi performansi cok merak ediyorum

Yorum Yap

Hayırlısı olsun volkan bizede aktar durumu sonra
                  IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                  X