Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R50 için yazılım

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

R50 için yazılım

mrb arkadaslar
    r50 kasa aracıma yazılım yaptırmayı dusunuyorum sizden bu konuda yardım ve onerılerınızı beklıyorum.
    kat vs uzerınde sadece hava fıltresı mevcut. bu sekılde sızce yazılım yaptırmaya gerek varmı ve alınacak guc ortalama ne kadar olur ? yakıt artarmı ve nereye yaptırmalalıyım?

sımdıden tskler..

Aslı gespenster tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    mrb arkadaslar
    r50 kasa aracıma yazılım yaptırmayı dusunuyorum sizden bu konuda yardım ve onerılerınızı beklıyorum.
    kat vs uzerınde sadece hava fıltresı mevcut. bu sekılde sızce yazılım yaptırmaya gerek varmı ve alınacak guc ortalama ne kadar olur ? yakıt artarmı ve nereye yaptırmalalıyım?

sımdıden tskler..
    selamlar 5 sene kullandım r50 yazılım da yapsanız bosa para verirsiniz alacagınız 10 beygir bile olmaz.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

cok tesekkurler

Yorum Yap

pekı gaz tepkıme denılen sey nedır o artıları eksılerı o konuda yardımcı olurmusunuz?

Yorum Yap

R50 için yazılım işine girmenizi tavsiye etmem alen abininde söylediği gibi fazla bi getirisi olmaz size
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

pekı gaz tepkıme denılen sey nedır o artıları eksılerı o konuda yardımcı olurmusunuz?
            Adı şimdi aklıma gelmedi o aleti kullanan arkadaşlar pek memnunlar hatta arac degiştirdiklerinde bile söküp diğer araçlarına aldılar
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Ben cok technic degilim ama R50 sahibi olarak dusuncem hic gerek olmadigidir.
              Haydar Hoca misali 'normalsin, uzulme, keyif almaya bak' demeyi tercih ederim.
              Atmosferic arabada olsa olsa yapmaniz gereken hava filtresi olayini yapmissiniz, fazlasi gucunuzu degil ama icinizi rahatlatir....

Ya yuruyene yonelin ya da S'e gecmeyi dusunun derim.

Tabii olasi olasiliklar var ise gelecek yorumlar ile bende ogrenmek isterim.

Wishhaydardumenstyleman

Yorum Yap

Sprint booster denen o dalga sizi 'imijinatif' olarak mutlu eder, gucunuz aynen kalir. Hissiyat degisir.

Wishneyaziyorsun?man

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Sprint booster denen o dalga sizi 'imijinatif' olarak mutlu eder, gucunuz aynen kalir. Hissiyat degisir.

Wishneyaziyorsun?man
                  Heh o ismi işte
                  IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Wishneyaziyorsun?man
                    arıza lambası vs yanarmı pekı?

Yorum Yap

arıza lambası vs yanarmı pekı?
                      Hayir yanmaz, cunku o dalga Mini'nizin motoruna degil, beynine etki etmektedir.
                      Bu konuda hicbir sikayet alinmadigini dusunuyorum.

Ben ozellikle hava girisini arttirmaya ozen gostermenizi tavsiye ederim, Mini'niz ne kadar cok hava alirsa o kadar rahatlar...

Care; baby scoop

Wish
                      En son düzenleyen WISHMAN; 09-02-14, 03:07.

Yorum Yap

Hayir yanmaz, cunku o dalga Mini'nizin motoruna degil, beynine etki etmektedir.
                        Bu konuda hicbir sikayet alinmadigini dusunuyorum.
                        anladım tskler

Yorum Yap

Sprint booster i minimde kullanmadim ancak bir onceki aracimda vardi. Son derece memnun kaldim. Gaz tepkisini dusuruyor, istediginiz ayarda kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz kapatip normal moddada kullanabiliyorsunuz. Tavsiye edecegim bir urun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                          2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                          3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                          4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                          5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                          6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                          7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                          8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

araç one mı cooper mı?
                            one ise kesinlikle yazılım yaptırın ama cooper ise büyük bir kazancınız olmaz..
                            sprint booster da bence çok gereksiz birşey, zaten chip tuning ile aynı şeyi yapabiliyorsunuz yani gidip ona o kadar para verene kadar yazılım yaptırın en azından 3-5 güç artışı da olur
                            sprint boosterın mantığı sadece TPS yani gaz konum sensörünü yanıltmak, farazi veriyorum değerleri %30 gaza basılırken beyine bunu %50-60 algılatmak.. arıza yaktırmaz ama benim gözümde israftan başka birşey değil..

Yorum Yap

Bu işten para kazanan biri olarak kesinlikle yapmana gerek yok... Atmosferik olduğu için fazla hissedilir bir güç alamayız..Onun yerine filtre kiti tavsiye ederim 👍

WWW.ONUR-OTO.NET

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X