Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

r50 gaz kelebeği

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

r50 gaz kelebeği

Arkadaşlar merhabalar, sizlere bir sorum olacakgaz kelebek.jpg
    Resimdeki VDO mini cooper gaz kelebeğini bugun 700 tl ye değiştirdim. Parça fiyatı 580 tl gerisi işçilik olacak şekilde.Ama internetten bugun bakınca çeşitli sitelerde yine vdo markaların 375 tl oldugunu gordum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...5825403/detay/

Sizce 700 tl fiyat uygun mudur? netteki fiyatlarla bir tezat var acaba nettekilerin kalitesi fln farklı olabilir mi? Teşekür ederim...
    Eklenen Dosyalar

Gaz kelebegi cok cok degistirilen bir parca degildir ki. Siz niye degistirtmek istediniz? Onemli olan temiz tutulmasi...

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Gaz kelebegi cok cok degistirilen bir parca degildir ki. Siz niye degistirtmek istediniz? Onemli olan temiz tutulmasi...
      Araçta EML ışığı yanmaya başladı. İLk başta radyatörde kaçak vardı radyatörü değiştirdiler, arıca kesilmeyince gaz kelebeğinde arıza olduğunu tespit ettiler ve değiştirdiler. Fakat nete göre parça fiyatı biraz farklı sebebini bilmesemde...

Yorum Yap

Kutu içi eksik malzemesi yoksa eğer aradaki fark aşırı derecede fazla marka aynı ise kalitede aynıdır.Debriyaj set satılıyo mesela nette ama bazısının fiyatı daha uygun oluyo içinden mesela bilyası çıkmıyor eksik oluncada fiyatı cazip gözüküyo.

Eml ışığı ben arabayı aldığım zamanlardada oluyodu kelebekten arıza tespit edildi başka bi kelebekle değiştik belli bi zaman o şekilde kullandım ama yine ışığı yaktı sonrasında kelebeğe gelen elektrik kablolarında oksitlenme olduğu arızaya bunun sebep verdiğini gördük keşke parça almadan önce bu şekilde yapma imkanın olsaydı. Neyse sorunun çözülmesi önemlli olan .
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Teşekkür ederim, bakalım bundan sonra da yanmaya devam ederse, kablolara da baktırırım artık
          Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Kutu içi eksik malzemesi yoksa eğer aradaki fark aşırı derecede fazla marka aynı ise kalitede aynıdır.Debriyaj set satılıyo mesela nette ama bazısının fiyatı daha uygun oluyo içinden mesela bilyası çıkmıyor eksik oluncada fiyatı cazip gözüküyo.

Eml ışığı ben arabayı aldığım zamanlardada oluyodu kelebekten arıza tespit edildi başka bi kelebekle değiştik belli bi zaman o şekilde kullandım ama yine ışığı yaktı sonrasında kelebeğe gelen elektrik kablolarında oksitlenme olduğu arızaya bunun sebep verdiğini gördük keşke parça almadan önce bu şekilde yapma imkanın olsaydı. Neyse sorunun çözülmesi önemlli olan .

Yorum Yap

Bende de bu eml ışığı yanıyor fakat kontağı çevirip arabayı çalıştırdıktan 5 sn sonra sönüyor. Kontağı ilk açtığımda da yaklaşık 5defa dın dın dın diye ses geliyor buda normalmi acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Bende de bu eml ışığı yanıyor fakat kontağı çevirip arabayı çalıştırdıktan 5 sn sonra sönüyor. Kontağı ilk açtığımda da yaklaşık 5defa dın dın dın diye ses geliyor buda normalmi acaba?

Eml isigi kontak cevrilince yanar calistirinca soner gider. Ama sesi usta gorincr yazar simdi

34NSC46
              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bn eski R50 imde aynı sorunu yaşadım.. Bende 700₺ gibi bi fiyata değiştirmiştim.. 3 sene önce..

tooncay
                34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

Gaz kelebeğimde sorun yok demekki çalıştığında ışığın yanması normalse ama şu arabayı çalıştırmadan önceki gelen dın dın sesinin sebebini merak ediyorum bu arada airbag ışığım yanıyo acaba onun uyarısımı olabilirmi ki

Yorum Yap

Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Gaz kelebeğimde sorun yok demekki çalıştığında ışığın yanması normalse ama şu arabayı çalıştırmadan önceki gelen dın dın sesinin sebebini merak ediyorum bu arada airbag ışığım yanıyo acaba onun uyarısımı olabilirmi ki

O ses system fault uyari sesi. Airbag den kaynaklaniyordur mutlaka.

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!

Yorum Yap

Doğru tahmin etmişim demekki
                      Teşekkürler

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                      X