Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Hürmak Gökhan konu ile ilgili yardımcı olabilir, biz bir arkadaşa boyasız sıfır 150 liraya almıştık Gökhan abiden. Alın, istediğiniz renge boyatın kullanın scoopum yok derdim yok oh mis
Gökhanı yarın arayacam astarlı almak daha mantıklı teşekkürler c.A.n Demek ki bu scoop düşme olayını bir tek ben yaşamamışım iyi bari birde silivriden bu yana gelirken yolda scoop görürseniz o benimdir
Daha once basina gelen varmidir bu gece scoopum nasil oldu farketmedim ama dusmus. Fiyati ne civarlarda bilgisi olan var midir ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gecmiş olsun benımde basıma geldı aynı olay.Bendeki şu şekilde oldu içeriden vidalarla şıkıştırılan plastık ayaklar kırıldı ben gecıcı bı onlem almıstım cıft taraflı bantlla ama yolda gıderken dayanamadı uctu gıttı hürmaktan aldım hani sana sürekli bahsediyorumya beyaz plastidip le boyamak istiyorum iste yenisini aldığımdan dolayı boyama derdindeyim
Sagolun arkadaslar yenisini takarken iyice sikilmasi konusunda dikkat edecegim artik...
Sent from my iPhone using Tapatalk
İyice sıkmak derken aşırı sıkınca o plastik ayaklar kırılabilir çünkü 1mm kadar bi genişliği var u şeklinde scoopa bağlı olan yeri arasına yassı başlı vida giriyo arasına ve sıkılıp sağlamlaştırılıyor.
Yorum Yap